Ventilator na Focusu
Moderator: Dragomir
- ivangrozni
- Poruka: 13
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 18:09h
Ventilator na Focusu
Ljudi pomagajte,ventilator na fokusu mi se pali nekontrolisano,bez obzira da li je auto zagrejan ili ne,desi mi se da ga ne palim dva dana i cim ga upalim da ventilator radi.E sad to je pocelo da mi se desava otkad sam zamenio antifriz pa neznam da li ima neke veze sa tim.Auto sam nekoliko puta vozio kod majstora koji je tvrdio da je negde nastao vazdusni cep tako da ga je nekoliko puta ozracivao ali nista nije pomoglo.Poslednji put kada sam bio kontrolisao je neki termo regulator ili termo senzor jbm ga sta je i nije ni to.Pomagajte sa nekom idejom sta moze biti...Hvala svima rally rally
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Ventilator na Focusu
procitaj ovu temu da ponovo nepisem http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... ator+fokus
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- ivangrozni
Au brate Dragomire ako je to u pitanju ti si car...idem odmah da probam pa ti javljam da li je to. 

- ivangrozni
Resen problem,vec par dana pratim rad ventilatora i otkad sam prebacio na kombinovano noge soferka ne pali se vise...Dragomire hvala puno na informaciji samo mi nije jasno kako moj majstor nezna to ma da mi kaze...Pozdrav 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h