Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Sierra problem

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
pedja6544
Poruka: 25
Član foruma od: četvrtak, 20. jan. 2011. u 01:49h

Ford Sierra problem

Poruka od pedja6544 » četvrtak, 20. jan. 2011. u 03:26h

Evo od skora i ja postah vlasnik sierre 2.0 pinto i posle nepunih mesec dana eto prvih problema...u cemu je stvar..?auto kad se upali odmah aktivira saug na oko 2000 obrtaja,posle izvesnog vremena kad se auto zagreje tacnije pocne da "dize" temperaturu ka polovini ler gas spada oko 500-600 obrtaja i tako ostaje kasnije za stalno...u voznji kad pritisnem kvacilo i zadrzim malo auto popali kontrolke tj ugasi se i problem koji me najvise nervira je kad mu "pricepim" papucicu od gasa sav pocne da se "trese" dok ubrzava...da napomenem i ruckica menjaca pri kretanju na usponu mi "seta" gore-dole sve dok ne presaltam u drugu brzinu...onda se umiri.Da napomenem na autu je karburator weber od sierre 1.6 sa usisnom granom i auto se vozi na benzin.Ako se neko susretao sa nekim od ovih problema mozda bi mogao da pomogne...Unapred HVALA!!! :)

adnan89
Poruka: 349
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h

Re: Ford Sierra problem

Poruka od adnan89 » četvrtak, 20. jan. 2011. u 12:45h

struja, kablovi svjecice itd sto spada u to

Markoni
Poruka: 32
Član foruma od: utorak, 22. jun 2010. u 14:45h

Re: Ford Sierra problem

Poruka od Markoni » četvrtak, 20. jan. 2011. u 14:01h

Za pocetak proveri struju kao sto rece "adnan89" , ako je struja ok, onda kad se zagreje auto ti nasteluj ler, tj.povecaj za jedno 300 obrtaja, i posle toga ne bi smeo da se gasi.A sto se tice toga sto trese pri polasku, proveri da se nije neki nosac motora odlabavio.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“