Gasi se Fiesta
Moderator: Dragomir
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Gasi se Fiesta
Ljudi imam problem.Vozim auto i odjednom se ugasi,stanem upalim ga ubacim u prvu i kad krenem da odvajam kvacilo on se ugasi,dam mu veliki gas isto se ugasi,i tako nekoliko puta..Upalim ga opet i sve normalno radi...Desava mi se i na leru da dam gas odma padnu obrtaji i ugasi se,ne zadrzava na 900...Upalim ga opet i dodajem mu gas on nece da prima gas i ugasi se,e posle ga upalim opet i radi normalno,neznam koji mu je??? war auto je ford fiesta mk3 1.4i CVH
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Gasi se Fiesta
Smrdi mi na benz.pumpu.. Ali moze da bude 1001 stvar.
- paun1
Ali kad ga vozim na auto put,drzim jedan gas i auto se ne gasi ide lepo,a ovako kad treba da promenim brzinu cim popustim gas auto se gasi i stisnem kvacilo i turiram i onda povuce i tako stalno.... Kako da znam dali je pumpa za gorivo??? 

- Zajcev
- Poruka: 2
- Član foruma od: subota, 30. jan. 2010. u 14:00h
I ja sam imao taj problem i sredio sam ga pre par dana, Auto mi se gasio na leru, a u vožnji sve ok. U pitanju je, u mom slučaju, motorić za ler gas. Pošto ima automatski ler sa senzorom i motorićem koji otvara i zatvara protok vazduha na usisnoj grani, on kad rikne auto se gasi na leru a drže ga dva šrafa i dve žice, lako se menja ali je skup. Nov košta oko 160 evra (original) imaš i kinesku varijantu koja košta oko 40 evra al pitanje je kako i koliko dugo radi, ja sam uzeo polovan za 35 evra.
- paun1
Sad se ne gasi auto,neznam sta mu je sad,prestao je,evo par dana radi ok...
Neznam sta se desava,ali ga nesto zeza opasno... thumbdown

- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
to ti je fiesta brate , zeza te sve zivo nedelju dana ti i dalje vozis pa posle nekog vremena sve ok dok se zaradujes pa posle nastavlja isto da te zeza vid budale
- paun1
Ma dobra je brate 

- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
jeste i po meni je dobra , ne zalim se 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Biti će da ti imaš neki problemičić sa instalacijom kad se tako samo popravlja...paun1 piše:Sad se ne gasi auto,neznam sta mu je sad,prestao je,evo par dana radi ok...Neznam sta se desava,ali ga nesto zeza opasno... thumbdown

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- paun1
Najverovatnije nesto oko struje...Neznam sta da mu radim! thumbdown