FIESTA SE GASI - POMOC
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 10. avg. 2010. u 08:54h
FIESTA SE GASI - POMOC
Pozdrav svima. Ovde Ilija iz bg. Imam ford fiestu, '88 godiste, motor 1.1 benzin. Imam sledeci problem, auto ima normalnu kompresiju, bio sam da izmerim. Al sta se desava? Kad se ugreje, sam se ugasi, krene da puca i na kraju se ugasi. Tesko se pali. Kad se ohladi sve bude normalno do prethodno opisanog problema. Cim krene voznja po gradu, KRAJ! Kad se skine kabl sa prvog klipa, auto radi normalno, ostala tri kad se skidaju auto stuca, sto znaci da zeza taj prvi klip ili vec sta. Kablove sam menjao, kapu...POMAGAJTE
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: FIESTA SE GASI - POMOC
Pa sta da ti pomognemo ako si sam utvrdio da ti prvi klip ne radi..
-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
presteluj ventile
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: utorak, 10. avg. 2010. u 08:54h
Pa otkud znam. Naslušo sam se svakakvih priča šta može biti.
Jedna od njih je da naštelujem ventile. Neko mi kaže da uvlači neki FALŠ VAZDUH. i tako dalje.. Zato sam se i javio da mi pomognete.

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Pa ne mozemo da ti pomognemo preko foruma nikako.. Ako jedan klip ne radi i to znas sigurno,moras da nadjes razlog zasto..
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Pa ja bih za početaj probao da je oteram kod majstora za forda.
Može stvarno milion stvari da bude...
Može stvarno milion stvari da bude...

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- dimges
- Poruka: 636
- Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h
ovo ne razumem, na 3 klipa radi normalno ?? .. posto si menjao kablove, pogledaj svecice, bar onu kod tog kabla gde ne radi svecica... mozda je karboniziranazzzzzking piše:Pozdrav svima. Ovde Ilija iz bg. Imam ford fiestu, '88 godiste, motor 1.1 benzin. Imam sledeci problem, auto ima normalnu kompresiju, bio sam da izmerim. Al sta se desava? Kad se ugreje, sam se ugasi, krene da puca i na kraju se ugasi. Tesko se pali. Kad se ohladi sve bude normalno do prethodno opisanog problema. Cim krene voznja po gradu, KRAJ! Kad se skine kabl sa prvog klipa, auto radi normalno, ostala tri kad se skidaju auto stuca, sto znaci da zeza taj prvi klip ili vec sta. Kablove sam menjao, kapu...POMAGAJTE