Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Elektroonicar u Novom Sadu

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
montecarlo111
Poruka: 88
Član foruma od: utorak, 21. avg. 2012. u 13:44h

Elektroonicar u Novom Sadu

Poruka od montecarlo111 » sreda, 22. okt. 2025. u 21:48h

Jel imate nekog da preporucite da je u NS?
Problem je Gremlinski sto kazu majstori.Vec sam pisao da mi nije radio ventilator kabine pa je proradio posle vadjenja i vracanja konektora pre godinu dana.Posle toga 3 puta prestajao da radi multimedijalni uredjaj fabricki,jednostavno nece da se ukljuci i posle raskonektovanja iza i ponovnog konektovanja radio je normalno.E sad mi displrej na tabli ne gasi pozadinsko osvetljenje danima i ponovo ne radi multimedija ali posle raskonektovanja ovog puta nije pocela da radi. Da napomenem ne znam dal ima neke veze pre 2 godine u Grandmotors Nis lemnjen na tabli hladan lem koji je pravio problem i ostavio me maltene na putu kod Soluna, pisao sam o tome ovde

montecarlo111
Poruka: 88
Član foruma od: utorak, 21. avg. 2012. u 13:44h

Re: Elektroonicar u Novom Sadu

Poruka od montecarlo111 » ponedeljak, 10. nov. 2025. u 21:32h

Posto ni jedan elektronicar nije ni znao ni hteo da se prihvati da resi problem i posle poziva i razgovora sa sefom zaduzenim za elektroniku u grand motors veternik koji mi je rekao da je najverovatnije modul koji kosta par hiljada eura kod njih, resih da pozovem Dragomira da vidim dal mogu da doteram auto kod njega. Posle par recenica mi rekao otkaci skroz multimediju (fabricka) pa vidi dal se posle 15 minuta gasi displej,90% je to ali ako nije zovi opet. I naravno Doktor je Doktor.Kako reko tako je i bilo. Hvala mu jos jednom po ne znam koji put. A ovde pisem ako neko bude imao slican problem da zna sta moze da bude u pitanju.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21713
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Elektroonicar u Novom Sadu

Poruka od Markedjani » ponedeljak, 10. nov. 2025. u 21:38h

Hvala što si se javio i rekao nam kako si rešio problem thumbsuph

Cenim da će značiti još nekome ova informacija.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“