E kao sto sam naslov kaze eskoret 1.8 98 ima tvrdo kvacilo, i visoko je tesko ide u brzinu. Naime sestrin je auto, a ja sam joj kupio set (mislim da je bio sach) korpa lamela i druk lager, ali verovatno je moj pametni tata oterao kod majstora (nevolim da vredjam ali rado bi) koji je- ( kako ja pretpostavljam pokrao korpu i lager, a mozda nije zamenio cim je isto, ali to je moja pretpostavka) trista puta joj je menjao plastiku na kvacili, pucala je i original, ima milion gumica na sajli nad menjacom, koje je budzio, strasno, samo mi treba savet dali sam potpuno u pravu, i dali treba lamela druk i korpa da se menjaju ali kod normalnog majstora, i koja marka seta ........
e kad otverem temu o kvarovima, kakva je marka lemforder za trap, i dali je skupa, dali je dobra, gde je ima da se kupi najeftinije, ili sta je pametnije a da nije papreno skupo .....
tvrdo kvacilo i tesko u brzinu ide, 1.8 td eskorst
Moderator: Dragomir
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: tvrdo kvacilo i tesko u brzinu ide, 1.8 td eskorst
Stavi LUK set kvacila i orginalnu sajlu kvacila i zavrsices posao
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: tvrdo kvacilo i tesko u brzinu ide, 1.8 td eskorst
stavljeno luk set i sad je drugo kvacilo, sad sve mormalno radi, nekada je sestra gasila kola da ubaci u prvu, ogromna razlika, stavljeno je malo sire od onoga sto je bilo unutra nadam se da nesmeta, hvala pozzz....