Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

C max ventilator kabine

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
montecarlo111
Poruka: 83
Član foruma od: utorak, 21. avg. 2012. u 13:44h

C max ventilator kabine

Poruka od montecarlo111 » nedelja, 6. apr. 2025. u 22:16h

C max je u pitanju 2009. U novembru se desilo upalim auto ventilator kabine ne radi uopste.Nemoguce voziti magle se stakla.Oteram kod autoelektricara on otvorio da ga proveri sve dobro ali ne radi.Medjutim kad je izvuko dzek pa ga ponovo ukljucio on poceo da radi i od tad radi normalno.Medjutim odmah sutradan ne radi fabricka multimedija uopste nece da se ukljuci.izvadimo da proverimo osigurac iza , on dobar.Raskonektujemo sa dzeka vratimo radi normalno.Posle nedelju dana crko akumulator,kupim nov i mislim mozda je to bio problem nema dovoljno struje pa gasi periferne stvari.Medjutim sa novim akumulatorom opet multimedija jednog trenutka mrtva,opet skinem dzek vratim,radi normalno.Pre nedelju dana sin kaze podizac kod vozaca pravio problem. I posto mi je na redu bio mali servis ajde reko pogledace tada.Prosle nedelje u Grand motors Novi Sad rekao sam im na sta se zalim telefonom,sin oterao auto.Oni mu rekli ne znaju sta je to mora da se manifestuje tog trenutka da bi se otkrilo.Sumnjaju da je mozda brzinometar koji je preskup bar je tako sin razumeo.
Jel ima neko ideju u cemu je problem ili ako je neko imao takav problem?

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“