Postovani,
molim za pomoc. Na ford focusu c max, pojavila se zuta lampica i pored nje u zelenom pravougaoniku stoji Low washer fluid level. Ja sam dodala destilovanu vodu u posudu , u njoj je bio i antifriz tako da je ukupno bilo tecnosti malo ispod max. Vozila sam tri dana i opet se pojavila lampica i isti natpis. Sta je u pitanju?
Hvala unapred
Pomoc u vezi sa signalima na kontrolnoj tabli
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: nedelja, 14. jul 2024. u 22:53h
-
- Poruka: 287
- Član foruma od: petak, 10. jan. 2020. u 19:58h
Re: Pomoc u vezi sa signalima na kontrolnoj tabli
Fali ti tecnost za brisace
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
- Jozza
- Poruka: 2091
- Član foruma od: sreda, 27. mar. 2013. u 23:55h
Zašto dolivaš u posudu za antifriz, kad ti auto jasno i glasno traži tečnost za brisače? Doliti u posudu za tečnost za brisače, naravno.Anica piše:Postovani,
molim za pomoc. Na ford focusu c max, pojavila se zuta lampica i pored nje u zelenom pravougaoniku stoji Low washer fluid level. Ja sam dodala destilovanu vodu u posudu , u njoj je bio i antifriz tako da je ukupno bilo tecnosti malo ispod max. Vozila sam tri dana i opet se pojavila lampica i isti natpis. Sta je u pitanju?
Hvala unapred
Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока
Poznaćeš me i po mraku, po felnama i šestaku
- mbole
- Poruka: 14899
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Pre mislim da ona zimsku tecnost za brisace zove antifriz 
Inace.. ne bi se ugasila lampica ako je dolivala destilovanu u sistem za hladjenje.
Verovatno negde curi.. spalo ili puklo crevce, prsla posuda...
Mora da se pogleda gde pusta, a kod maxe to nije bas preterano pristupacno, posto se posuda nalazi iza plasticne obloge unutar desnog blatobrana.

Inace.. ne bi se ugasila lampica ako je dolivala destilovanu u sistem za hladjenje.
Verovatno negde curi.. spalo ili puklo crevce, prsla posuda...
Mora da se pogleda gde pusta, a kod maxe to nije bas preterano pristupacno, posto se posuda nalazi iza plasticne obloge unutar desnog blatobrana.
Djak pesak