Mondeo MK4 Tabla/elektronika - radi/ ne radi
Moderator: Dragomir
- MK42008
- Poruka: 1
- Član foruma od: utorak, 2. jan. 2024. u 20:31h
Mondeo MK4 Tabla/elektronika - radi/ ne radi
Pozdrav ljudi.
imam problem sa tablom na mondeu 2008. Tabla gubi kontakt. Radi po nekoliko minuta, pa se ugasi. Kad prestane da radi, ne radi ni jedan pokazatelj na njoj. Takodje, tada se ugase i osvetljanja na regulatorima klime, iako ona moze da se pojacava i smanjuje i kad se ne vidi nista.
Bio je kod elaktrnoicara, koji je prelelemljivanjem dotero dotle da sada duze, moze da se upali lupkanjem po njoj(sto pre posete njemu nije bio slucaj) ali definitvno je necu ostavljati takvu. U pitanju je obicna, ne convers tabla.
Znali neko šta tačno treba da se prelemi, koji deo table, jer po svim misljenjima radi se hladnom lemu? Hvala unapred na svim informacijama
imam problem sa tablom na mondeu 2008. Tabla gubi kontakt. Radi po nekoliko minuta, pa se ugasi. Kad prestane da radi, ne radi ni jedan pokazatelj na njoj. Takodje, tada se ugase i osvetljanja na regulatorima klime, iako ona moze da se pojacava i smanjuje i kad se ne vidi nista.
Bio je kod elaktrnoicara, koji je prelelemljivanjem dotero dotle da sada duze, moze da se upali lupkanjem po njoj(sto pre posete njemu nije bio slucaj) ali definitvno je necu ostavljati takvu. U pitanju je obicna, ne convers tabla.
Znali neko šta tačno treba da se prelemi, koji deo table, jer po svim misljenjima radi se hladnom lemu? Hvala unapred na svim informacijama
Ko sa slike da budem 

-
- Poruka: 2093
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Re: Mondeo 4 Tabla/elektronika
Konektor
-
- Poruka: 382
- Član foruma od: ponedeljak, 10. jul 2023. u 13:21h
Re: Mondeo MK4 Tabla/elektronika - radi/ ne radi
ma mora tu druga tabla ja sam od focusa mk2.5 prodao za 50eur ne verujem da je i od mondea skuplja
-
- Poruka: 2093
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Re: Mondeo MK4 Tabla/elektronika - radi/ ne radi
Ne mora. I druga ce kad tad imati isti problem
-
- Poruka: 382
- Član foruma od: ponedeljak, 10. jul 2023. u 13:21h