Čika Bole sledeći put upotpuni tekst sa slikama jer nekima ovaj opis nista ne vredi.

Moderator: Dragomir
Čika Bole sledeći put upotpuni tekst sa slikama jer nekima ovaj opis nista ne vredi.
Ključevi su od ovog auta, kod mene je nekih 7-8 godina, sad jeli se prije ista mijenjalo neznam, normalno sam koristio ključeve do prije 2 mjeseca, kad je počelo štekati, doduše i prije par godina kratko jedno vrijeme se isti problem desio, par dana, i proradilo samo od sebe.mbole piše:Kreni od toga da ti neki bravar sredi mehanicki kljuceve i cilindre.
Ako iz bilo kog razloga ostane auto bez struje.. moraces da ga obijas, a to ce mnogo vise da te kosta
Veliko je pitanje da li su ti kljucevi uopste od tog auta, ili je menjana brava na volanu i kljucevi pasu na nju, ali ne odgovaraju bravama na vratima. Sto mi najvise "mirise".
Ko sto Van napisa... svaki ford mozes mehanicki da zakljucas bilo kojim fordovim kljucem (od bilo kog drugog forda).
Ali naravno, mozes da otkljucas samo svojim.
Sto se tice daljinca... najverovatnije je problem sa mikroprekidacima u bravama. Resava se zamenom brave, osim ako bas volis i umes da se igras, pa da raspertlujes bravu i ponovo je sastavis.
PS
Brava i cilindar nisu isto.