Pozdrav svima,treba bi pomoc jedna
Ok kad sam zamenio bos pumpu i uradio dizne i ocistio egr ventil i usisnu komplet desava mi se to da kada naglo stisnem gas obrtaji odu na 3000-3500 i vise a brzinometar ili ti kilometar na cas se ne povecavaju a kada postepeno dajem gas sve je normalno pa me interuje sta moze da bude u pitanju je Focus mk1 1.8 tdci 85 kw
Kada naglo stisnem gas,obrtaji odu na 3000-3500
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: sreda, 13. jul 2022. u 23:29h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Kada naglo stisnem gas,obrtaji odu na 3000-3500
U pitanju je lamela. Sistem ubrizgavanja ti je pre remonta bio neispravan i motor nije imao punu snagu, sad kad je ima lako proklizava loša lamela.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: sreda, 13. jul 2022. u 23:29h
Ali prosle godine sam zamenio stavio sam novi plivajuci novu lamelu novu korpu i nov druk lezaj znaci komplet set kvacila sam stavio nov prosle godine
- mbole
- Poruka: 14906
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jedini nacin da broj obrtaja raste, a da brzina ostane ista je da kliza lamela, ili da proklizavaju tockovi (al tockove bi cuo).
Fizicki ne postoji nikakva druga mogucnost.
Sve ostale veze izmedju motora i tockova su krute, nema proklizavanja, ili rade full ili ne rade uopste (ne rade kad izbacis iz brzine).
To sto si je zamenio prosle godine... ne znaci bas nista.
Lamelu mozes da unistis u tri minuta.
Fizicki ne postoji nikakva druga mogucnost.
Sve ostale veze izmedju motora i tockova su krute, nema proklizavanja, ili rade full ili ne rade uopste (ne rade kad izbacis iz brzine).
To sto si je zamenio prosle godine... ne znaci bas nista.
Lamelu mozes da unistis u tri minuta.
Djak pesak