Pozdrav za sve.
Vozim Mondeo 2009 tdci 1,8 92 kw.
Set kvačila nov ,ali i dalje cujem neke cudne zvukove kad pustim kvacilo pri samom kretanju? U voznji je sve normalno i nema zvukova?
Problemi sa sa mk4 1,8 tdci,92 kw
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 22
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2022. u 20:17h
- Stefan_93
- Poruka: 1516
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2016. u 23:15h
Re: Problemi sa sa mk4 1,8 tdci,92 kw
Koji su to zvukovi? Da li su vibracije ili ipak nesto drugo.
S obzirom da si promenio set kvacila ,,Jedna" od stvari moze biti dotrajali nosac motora ili nosac menjaca ako su vibracije u pitanju, kako i sam kazes da u voznji nemas problema. Moje neko misljenje, javice se neko iskusniji sigurno sa vise podataka sta moze biti.
S obzirom da si promenio set kvacila ,,Jedna" od stvari moze biti dotrajali nosac motora ili nosac menjaca ako su vibracije u pitanju, kako i sam kazes da u voznji nemas problema. Moje neko misljenje, javice se neko iskusniji sigurno sa vise podataka sta moze biti.
-
- Poruka: 22
- Član foruma od: petak, 15. apr. 2022. u 20:17h
Re: Problemi sa sa mk4 1,8 tdci,92 kw
Nisu vibracije,nego jak sum koji se pojscava kako vise pustam kvacilo,ali bas se cuje.Stefan_93 piše: ↑petak, 15. apr. 2022. u 22:49hKoji su to zvukovi? Da li su vibracije ili ipak nesto drugo.
Sada sam ga testirao,znaci u letu izbacen iz brzine,kada pustam kvacilo,cuje se taj zvuk kao da zapinje za nesto,tesko je objasniti.Nema nikakvih vibracija i u voznji se normalno pojasa.