Pozdrav,
Danas mi se javio problem da su mi vozaceva vrata ostala zakljucana i sada ne mogu nikako da ih otkljucam.
Kada pokusam preko daljinca, sva vrata osim vozaceva se zakljucaju/otkljucaju osim vozaceva.
Kada pokusam direktno kljucem na vozacevoj bravi okrecem kljuc levo desno i nista se ne desava ( pre ovoga je radilo ), e sada kada zakljucam sva vrata daljincem i pokusam kljucem preko vozacevih vrata da otvorim, cuju se motorici i centrala svih vrata osim vozacevih ali se ni jedna ne otkljucaju.
Kada pokusam da sa unutrasnje strane otkljucam vozaceva vrata preko rucice... Ona se pomeri u polozaj gde je otkljucano ali pruza otpor i vrati se ne zakljucano vrata ni jednog trenutka ne mogu da se otvore.
Auto je i ranije imao problem, da je preko centrale na daljinca zakljucavao sva vrata osim vozaceva. Ali je kljucem na vozacevim vratima uredno zalljucavao/otkljucavao sva vrata.
Ford focus tddi 2002 - Brava vozaca ( ostala zakljucana )
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 34
- Član foruma od: petak, 22. okt. 2021. u 12:10h
- mbole
- Poruka: 14907
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: Ford focus tddi 2002 - Brava vozaca ( ostala zakljucana )
Pokusaj da:
Skines klemu sa akumulatora, pa onda otvoris vrata iznutra rucicom (proveri da li imas kod od radia).
Ako nece ni tako... morace bravar da radi.
Najverovatnije imas problem sa samom bravom vozacevih vrata, al sta je i dal je... tek kada se otvori.
E sad... ko to radi u Nisu... zaista ne znam.
Skines klemu sa akumulatora, pa onda otvoris vrata iznutra rucicom (proveri da li imas kod od radia).
Ako nece ni tako... morace bravar da radi.
Najverovatnije imas problem sa samom bravom vozacevih vrata, al sta je i dal je... tek kada se otvori.
E sad... ko to radi u Nisu... zaista ne znam.
Djak pesak 

-
- Poruka: 34
- Član foruma od: petak, 22. okt. 2021. u 12:10h
Re: Ford focus tddi 2002 - Brava vozaca ( ostala zakljucana )
Uspeo sam nekako jedva da otvorim vrata, pokusao sam sa skidanjem klema ali nije islo, potom sam prskao wd direktno u bravu gde ide kljuc , okretao kljuc levo desno vuko bravu, lupao tapacir i vrata( u delu mehanizma i brave), naizmenicno i pametniji je popistio i tako otvorim vrata. E sada otkacio sam dzek sa brave koji dolazi predpostavljam sa centralne jedinice, i kada zakljucavam/otkljucavam vrata ni na jednom pinu nemam napon, merio unimerom i probnom lampom za svaki slucaj i u oba slucaja nista, zbog toga daljincem nije moglo da se otkljucaju.
Da li neko mozda ima semu tog dela instalacije?

Da li neko mozda ima semu tog dela instalacije?

- mbole
- Poruka: 14907
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h