Fokus C max prosipa antifriz
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 117
- Član foruma od: ponedeljak, 28. jan. 2019. u 23:28h
Fokus C max prosipa antifriz
Malo pre pođem i čujem da mi nešto krklja u kolima zvuk dolazi od suvozačevog otvor za ventilaciju.
Stanem i pogledam a ono ispod kola curi antifriz tačno negde na sredini automobila....
Odem odmah kod majstora, on mi kaže da ne može trenutno da mi pomogne, šećer mu skočio na 20, pokupi se ostavi radionicu sve onako otvoreno i ode kući.
Nije na pumpi , sad smo zagledali ali ne možemo da vidimo gde je , ima li neko iskustvo slično, dok se majstor ne konsoliduje da li smem da mu dosipam antifriz?
Da napomenem da baš dosta curi.....
Stanem i pogledam a ono ispod kola curi antifriz tačno negde na sredini automobila....
Odem odmah kod majstora, on mi kaže da ne može trenutno da mi pomogne, šećer mu skočio na 20, pokupi se ostavi radionicu sve onako otvoreno i ode kući.
Nije na pumpi , sad smo zagledali ali ne možemo da vidimo gde je , ima li neko iskustvo slično, dok se majstor ne konsoliduje da li smem da mu dosipam antifriz?
Da napomenem da baš dosta curi.....
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Fokus C max prosipa antifriz
kućište termostata verovatno
-
Eto Ljubo, promenio sam skoro termostat dao 100€ za termostat......Tačno se čuje tu kod desnog fara kako kloboće a tu je baš negde termostat....
Stari termostat polomio mi ona dva zuba na kućištu pa stalno bila hladna voda, sad puklo kućište......Da sačekam da se konsoliduje ovaj moj majstor pa da menjamo....
Hvala Ljubo
Stari termostat polomio mi ona dva zuba na kućištu pa stalno bila hladna voda, sad puklo kućište......Da sačekam da se konsoliduje ovaj moj majstor pa da menjamo....
Hvala Ljubo
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
ako ste menjali kućište,onda nebi trebalo da se izvitoperilo kako uglavnom biva...benzinci uglavnom tu procure na kućištu.prvo utvrdite gde curi pa tek onda kupovina delova
-
Bio kod majstora i negde mali hladnjak u kolima, čuje se kako krklja kad upalim auto, a ispod patosnice sve mokro.
Dogovorio da idem sutra kod Soleta da mi zamene mali hladnjak.....
Dogovorio da idem sutra kod Soleta da mi zamene mali hladnjak.....