gasenje auta cim se da gas za kretanje, mondeo 2008, dizel
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: utorak, 20. apr. 2021. u 20:52h
gasenje auta cim se da gas za kretanje, mondeo 2008, dizel
zdravo, nov sam clan na forumu. isao sam kod mnogih majstora u okolini bg i nisam resio problem. vozim forda mondea, dizel 2008. auto je u fenomenalnom stanju, osim problema koji me muci skoro dve godine. auto pali fenomenalno, bez verglanja, ali cim se ubaci u prvu i da gas, hoce da se ugasi. i tako nekoliko outa, dok se ne ugreje i posle moze da se vozi. zna da se ugasi u voznji i zakljuca mi volan i moram brzo da upalim, da ne bih napravio nesto. problem je bio pre 2 ili 3 god, kad je sipan dozel, iz kante koja je ocigledno imala prljavstinu i pokvarila aito skroz. rezervoar je morao da se vadi i cisti i menjane si dve dizne, revulator protoka goriva itd. da li se nekom desavalo ovo i da li zna sta je u oitanju i kako da se resi? auto bih prodao jer sam, izgubio sve zivce, ali ne mogu dok ne resim problem. pomagajte.
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: gasenje auta cim se da gas za kretanje, mondeo 2008, dizel
očigledno je problem u dovodu goriva ili zadanom pritisku goriva.treba proveriti sve, vezano za dovod goriva, pritisak,...verovatno si menjao filter nafte ali nije naodmet opet proveriti kvalitet i prohodnost istog.ja bih krenuo odatle i sa dobrom dijagnostikom to se rešava za dan.koji motor je u pitanju
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8365
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: gasenje auta cim se da gas za kretanje, mondeo 2008, dizel
Da li si možda bio u RSD Ford servis u Pinosavi ili Ford servis Vukašinović u Surčinu, oni su najbolji u BG.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp