Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

težak volan - Focus mk2.5 2.0 duratec

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
SkyDragan
Poruka: 2
Član foruma od: petak, 29. jan. 2021. u 20:27h

težak volan - Focus mk2.5 2.0 duratec

Poruka od SkyDragan » nedelja, 31. jan. 2021. u 21:57h

Dragan iz Loznice.Pozdrav.Imam Ford Fokusa 2.0 benzinca + plin 2008 god restajling karavan.Gume 205 x50x17.Imam problem sa volanom.Kad vozim pravo sve je u redu,volan ne vuče ni u jednu stranu.U krivini levoj ili desnoj kad motam volan vuče da se ispravi treba poprilična sila na rukama i sve se otima da se vrati i prav položaj.Bio sam na reglaži,majstor je podesio sve kako treba zato što sam bio nov vlasnik i hteo sam čisto da proverim optiku.Rekao sam da mi je volan težak,kad se vratio sa probne vožnje rekao je da je to sve u redu.Ne znam da li ga je vozao samo pravo i vratio.Meni se to ne dopada jer vožnja po krivinama je prava muka.Probao sam da prebacim prednje felge na zadnje i obrnuto duvane gume na 2.3 bara.Kad sam prebacio naduvao sam na 2.4.Malo je bilo bolje.Gume su zimske.Problem sa volanom je isti.Zna li neko šta to može biti.Hvala.

Simma
Poruka: 156
Član foruma od: nedelja, 24. nov. 2019. u 19:50h

Re: težak volan - Focus mk2.5 2.0 duratec

Poruka od Simma » nedelja, 31. jan. 2021. u 23:43h

Zvuci kao da servo ne radi kako treba,poseti mehanicara da vidi sta je problem.
Ford Focus mk2 Trend 1.6 DURATEC SFI :ford2: 2008

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“