Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Moderator: Dragomir
Jel ti to radio neko ko je iskusan i stručan ? Ugao paljenja je jako bitan ,pomereno malo u napred ima za posledicu oštar start i auto ali ako se pretera trpi sve stalo u motoru pogotovo radilica.Djplay piše: ↑sreda, 31. okt. 2018. u 19:06h![]()
Evo da vas obavestim.
Danas sam konacno uzeo da vidim ,može li se pumpa zakretati, odgovor je MOŽE!
Nekih 7,8 stepeni.
Da li je u tome bio problem -JESTE!
Pomerili smo pumpu maximalno "ranije", i sada auto radi kao nekad: tiho i lepi za sedište!
Hvala svima, svaki komentar i savet cenim.
Pozdrav!
Izvini jesi li ti ovo napisao?Djplay piše: ↑petak, 2. nov. 2018. u 21:56hMbole, tako smo i uzupcili, sa svim blokerima, i bila remenica na sredini..ali nije auto dobro radio, sve sam opisao ranije u ovom postu...
Sad odlicno, jedino kad upalim prvih , ne znam, nekih 20ak sekundi auto leti, prva ,druga ,treca... nakon toga, ide lepo, ali nema onaj "šut u dupe", koji pocinje oko 1500 obrtaja.. i to se uvek desava kad auto upalim. Nebitno da li je vruc ili hladan...cak sam pokusao u voznji da ga ugasim upalim, u bilo kojoj brzini, i pri bilo kojoj brzini (pricam do 50ak km/h), i uvek je isto.. zakucava za sediste dok izmenjam brzine, i kad prestanem da ubrzavam, i nakon toga ponovo pritisnem gas, nema tog ubrzanja... i ne bude ga uopste dok ponovo ne ugasim i upalim auto.