Auto se gasi pri prvom paljenju - problem prvo paljenje - Fiesta 1.25 benzin
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 9
- Član foruma od: sreda, 7. avg. 2013. u 21:00h
Auto se gasi pri prvom paljenju - problem prvo paljenje - Fiesta 1.25 benzin
Molim za pomoć.Ne mogu da upalim Fiestu 1.25 na benzin kada je motor hladan, već samo direktno na gas.Jutros sam jedva upalio.Treperila mi lampica check engine dok se nije ugrejao i prebacio na plin.Dodavao sam gas dok nije prebacio na plin.Inače na gasu odlično funkcioniše, dok na benzinu jedva krećem i nema snage ni u vožnji.
Neki put mi pokaže kao da je prazan rezervoar goriva i bude ukljucena lampica za rezervu.Majstor čeka da mu stigne manometar da proveri pritisak.Sumnja na regulator pritiska goriva.Ne znam da li bi mogao biti senzor ili ventil pritiska goriva...Ne pokazuje mi trenutno grešku.Ranije mi je izbacivao grešku senzora količine goriva u rezervoaru.Pumpu goriva sam promenio pre dva meseca.
Neki put mi pokaže kao da je prazan rezervoar goriva i bude ukljucena lampica za rezervu.Majstor čeka da mu stigne manometar da proveri pritisak.Sumnja na regulator pritiska goriva.Ne znam da li bi mogao biti senzor ili ventil pritiska goriva...Ne pokazuje mi trenutno grešku.Ranije mi je izbacivao grešku senzora količine goriva u rezervoaru.Pumpu goriva sam promenio pre dva meseca.
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Auto se gasi pri prvom paljenju
benz.pumpa te zeza.tj slab pritisak
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kompletnu pumpu sa sve kućištem (što košta oko 150 eura) ili samo uložak pumpe (par hiljada din)?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
Hvala na odgovoru.Samo uložak za 3500 din.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Češće strada u tom kućište pumpe sve ostalo (creva i ventili) osim samog uloška pumpe.
Pomerio sam ove poruku u ovu novu temu.
Pomerio sam ove poruku u ovu novu temu.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
Re: Auto se gasi pri prvom paljenju - problem prvo paljenje - Fiesta 1.25 benzin
Samo da javim da je majstor ultrazvučno očistio dizne i uradio reset, jer je kako kaže motor zapamtio parametre od gasa.Par dana treba da vozim na benzinu i kada vratim na gas, ako bude problema još jednom će se uraditi kalibracija.Sada pali kao nikad i ima snagu na benzinu.