Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Fiesta MK5 miš odgrizo parče creva

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
milosjov
Poruka: 178
Član foruma od: nedelja, 30. okt. 2016. u 11:11h
Kontakt:

Ford Fiesta MK5 miš odgrizo parče creva

Poruka od milosjov » nedelja, 27. sep. 2020. u 21:04h

Naslov govori manje-više sve osim da je u pitanju crevo tečnosti za pranje zadnjeg stakla. Uglavnom pre nekih mesec dana provalim da mi ne radi brizgaljka zadnjeg stakla i da se tečnost sliva negde negde oko prednjeg točka sa vozačeve strane.

Slika

Juče konačno nađem vremena i odem do drugara koji ima alat i dizalicu pa prvo onako bez veze rastavismo pola automobila (dobro, preterujem malo) dok nismo našli gde je prekid. Tačno se na slici vidi gde je mladi glodar odsekao parče creva i zagrizao izolaciju elektro-snopa u blizini pa mu valjda ovo drugo nije prijalo šta znam.

Slika

Uglavnom rešili smo crevo tečnosti, a ovaj elektro snop smo izolovali pa me zanima dal neko zna čemu služe ovi kablovi što ih je miš načeo? Pretpostavljam da su svetla u pitanju ali zaista nisam siguran pa reko ako ima neko iskusan da me prosvetli čisto da znam šta može tu da trokira ako na primer uđe voda.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“