Ford Focus Trend 2017 - Povećanje broja obrtaja kod prebacivanja iz jedne brzine u drugu
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2018. u 22:29h
Ford Focus Trend 2017 - Povećanje broja obrtaja kod prebacivanja iz jedne brzine u drugu
Poštovani,
vozim Ford Focus Trend 1.5 TDCi 2017. godište. U vožnji prilikom prebacivanja iz jedne brzine u drugu, kada pritisnem kvačilo i pustim gas auto sam dodaje gas i za 1000 se povecava broj obrtaja. To se dešava bez obzira da li se prebacuje iz veće brzine u manju ili obrnuto. U ovlašćenom servisu kažu da je takav softver i da je to normalno. Meni to nije normalno. Da li možda znate u čemu je problem?
vozim Ford Focus Trend 1.5 TDCi 2017. godište. U vožnji prilikom prebacivanja iz jedne brzine u drugu, kada pritisnem kvačilo i pustim gas auto sam dodaje gas i za 1000 se povecava broj obrtaja. To se dešava bez obzira da li se prebacuje iz veće brzine u manju ili obrnuto. U ovlašćenom servisu kažu da je takav softver i da je to normalno. Meni to nije normalno. Da li možda znate u čemu je problem?
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: Ford Focus Trend 2017 - Povećanje broja obrtaja kod prebacivanja iz jedne brzine u drugu
Cekaj...
Ti vozis recimo 3-com brzinom na 2000 obrtaja, pustis gas, stisnes kvacilo i on ode na 3000 obrtaja?
Ti vozis recimo 3-com brzinom na 2000 obrtaja, pustis gas, stisnes kvacilo i on ode na 3000 obrtaja?
Djak pesak 

-
- Poruka: 2
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2018. u 22:29h
Re: Ford Focus Trend 2017 - Povećanje broja obrtaja kod prebacivanja iz jedne brzine u drugu
E bas tako...Pokušacu to snimim pa da zakačim snimak...To je strašno, naročito u gradskoj vožnji. Ljudi me gledaju kao da sm prvi put seo za volan.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Možda ima automatski među gas... Šalim se...
Rešavaj to što pre i lamela ti trpi
Sent from my Xiaomi Redmi 5 Plus using Tapatalk
Rešavaj to što pre i lamela ti trpi
Sent from my Xiaomi Redmi 5 Plus using Tapatalk
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
možda pre stisneš kvačilo nego što pustiš gas, za sekund,pa ti se čini...probaj da skineš nogu sa gasa pa onda stisni kvačillo.pa onda vidi jel se dižu obrt.