Па о томе ја и причам . Истопи се после пар дана - до недеља . Омекша и спадне .
Права ствар су ребраст црева за ту намену , али нису јефтина . Једно црево од око 30 цм је 1000 динара . Проблем је што тип тунпе на фокусу нема назубљени холендер где треба да иде црево , него је обична цев на коју иде гума ( која пропишки) па на то поклопац кућишта пумпе на које иде ребрасто црево . Други тип пумпе који има ребрасти холендер завршава ствар много боље .
Ford Focus 1.6 16v nece da upali
Moderator: Dragomir
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
-
- Poruka: 61
- Član foruma od: utorak, 11. jun 2013. u 18:18h
Re: Ford Focus 1.6 16v nece da upali
Takvo crevo sam imao kod kuce i stavio ga za privremeno..
A na onoj rupi sto izlazi gorivo,stvarno mi nije jasno odakle ide,ta rupa mislim da nije povezana sa unutrasnjosti kucista.
Uzgred,narucio sam komplet pumpu sa kucistem .Ne mogu da vozim sa mislju da moze svakog trenutka da spadne crevo i da auto stane u nekoj guzvi ili nedodjiji
A na onoj rupi sto izlazi gorivo,stvarno mi nije jasno odakle ide,ta rupa mislim da nije povezana sa unutrasnjosti kucista.
Uzgred,narucio sam komplet pumpu sa kucistem .Ne mogu da vozim sa mislju da moze svakog trenutka da spadne crevo i da auto stane u nekoj guzvi ili nedodjiji