Vozilo ; Fokus 1.8 tddi 90 ks zetec
Od Beograda do Lapova autoputem sve ok. Pun auto, natoceno "provereno" gorivo, lepo ide, prima gas ... Kod Lapova osetio da mi auto trza u voznji. Kao da gubi gas. I to maltene neprimetno. Na 10-tak km od Jagodine vec je postalo primetno da su me ostali pitali sto se zezam sa gasom. Pred iskljucenje za JA upalila mi se lampica grejaca. Stao kod iskljucenja, ugasio motor, otvorio haubu ... Naizgled sve OK. Posle 10-tak minuta upalio auto sasvim normalno i bez problema i krenuo ka Pojate. Ponovo se problem trzanja javlja posle Cuprije al se lampica grejaca ne pali al sam zato na naplatnoj rampi primetio da su obrtaji u leru otisli na 1200-1300. Ugasim auto na naplatnoj, upalim ... Sve ok

Krenem nazad za Bg i do Smedereva auto ide super. Do 140 pun svega i svacega vuce i radi motor ko da nema problema. Pred SM u preticanju slepera naglo gubi gas i iskreno malo me "zabrinuo" . Do Beograda preko Kovina i Panceva isao je na lutke. Cas ok, cas gubi gas, cas poveca br. Obrtaja, ide super ... Da bi km dva pred kucom upalio ponovo lampicu grejaca. U voznji ugasio motor, ponovo startovao i sve ok.
Citao po forumu slicne teme i sem odgovora kompjuter ce ti reci sve nisam nesto drugo nasao ...malo detaljnija sumlja bila bi dobrodosla

A da. Potrosnja goriva sasvim normalna kao i ranijih puta.
Eto. Malo opsirnije pa ne zamerite. Mozda se jos neko prepozna ...
Послато са Be_Pure_lite уз помоћ Тапатока