Gubi snagu u drugoj brzini ( dizne ) - Focus mk3 1.6 tdci
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: četvrtak, 31. maj 2018. u 15:03h
Gubi snagu u drugoj brzini ( dizne ) - Focus mk3 1.6 tdci
Postovanje,
Pre mesec dana sam kupio ford mondeo 1.6 tdci 2011 godiste sa 160 000 km na satu par dana posle tempomat je nekad bio u redu nekad ne i otisao sam u ford salon da pregledaju i rekli su mi da 2 injektora nisu u redu i trebaju se menjat i odmah 2 dana posle padala je kisa i auto je poceo u drugoj brzini da gubi snagu pa sam vratio auto da tamo pregledaju i rekli su mi da su proverili dizne i da su sve u redu ali auto opet isto i ujutro kad se upali nekih 5 minuta kao traktor radi i onda se smiri znaci samo kad je kisno vreme on gubi snagu u drugoj molim vas ako neko moze pomoci hvala unapred
Pre mesec dana sam kupio ford mondeo 1.6 tdci 2011 godiste sa 160 000 km na satu par dana posle tempomat je nekad bio u redu nekad ne i otisao sam u ford salon da pregledaju i rekli su mi da 2 injektora nisu u redu i trebaju se menjat i odmah 2 dana posle padala je kisa i auto je poceo u drugoj brzini da gubi snagu pa sam vratio auto da tamo pregledaju i rekli su mi da su proverili dizne i da su sve u redu ali auto opet isto i ujutro kad se upali nekih 5 minuta kao traktor radi i onda se smiri znaci samo kad je kisno vreme on gubi snagu u drugoj molim vas ako neko moze pomoci hvala unapred
-
Re: Gubi snagu u drugoj brzini ( dizne )
Jucer su ustanovili da 2 dizne su u losem stanju i da je gorivo curilo u motor kroz dizne i moraku da se menjaju ja sam rekao da menjaju sve 4 samo me brine i zanima dali mislite da gorivo sto je uslo u ulje uzrokovalo neku drugu stetu u motoru? Molim vas ako mi moze neko odgovoriti?
-
- Poruka: 1028
- Član foruma od: sreda, 11. nov. 2015. u 20:43h
Re: Gubi snagu u drugoj brzini ( dizne )
samo dizne su problem,nema tu druge stete
-
Re: Gubi snagu u drugoj brzini ( dizne ) - Focus mk3 1.6 tdci
Hvala na odgovoru nadam se da je tako
Postovanje
Postovanje
- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
Ako već ima u ulju goriva zameni ulje i filtere
-
Da da zamenit ce ulje i filter nadam se da ce biti u redu onda Hvala
-
Postovanje
Promenio sam sva 4 injektora ali problem je jos uvjek isti sa autom i ne samo to sad sa novim injektorima ujutro kad palim auto polomi se stezač injektora jucer jedan i danas drugi i imam p0236 greska kod turbo sensor i to smo promenili i opet isto ): sta bi mogao da bude problem ? Hvala
Promenio sam sva 4 injektora ali problem je jos uvjek isti sa autom i ne samo to sad sa novim injektorima ujutro kad palim auto polomi se stezač injektora jucer jedan i danas drugi i imam p0236 greska kod turbo sensor i to smo promenili i opet isto ): sta bi mogao da bude problem ? Hvala
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
stavio si nove dizne ili polovne