Fokus mk1 - buka u kabini
Moderator: Dragomir
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Fokus mk1 - buka u kabini
ima odredjena procedura kako se menja hidro nosač,imaju mere,i donji nosač "reket" se popušta, hidro se dovede na meru, pa se reket na kraju stegne...
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Ja sam lane na focusu promenio sva 3 i to je treslo ko ludo. Sva 3 febi. Posle oar meseci ovaj glavni nalego na jednu stranu. Izmenjam par majstora i nista. Odem kod jednog na kraju. Covek popusti srafove na glavnom i upali motor. Kako je to uradio motor i nosac su legli na svoje mesto. Zatego sve i tip top. Jos kaze teraj ne kosta nista. Sa merakom mu dadoh crvenu.
-
- Poruka: 272
- Član foruma od: ponedeljak, 3. apr. 2017. u 01:19h
Ajd da javim da je izgleda problem resen. Kazem izgleda jer je jos uvek rano da potvrdim ali buka, zveckanje kljuceva i vibraciju volana sam izgleda uklonio.
Gornji deo nosaca, onaj sto kaci na karoseriju je obradjen na strugu, tacnije skinuto je nekih 5mm i sada su vibracije prestale.
Jos uvek je rano da potvrdim, jer je operacija odradjena pre 2 dana, ali vec dva jutra nemam problema, videcemo koliko ce trajati.
Majstor sto mi je radio kaze da to stalno radi, jer dosta ljudi se zali na vibracije nakon zamene nosaca.
Gornji deo nosaca, onaj sto kaci na karoseriju je obradjen na strugu, tacnije skinuto je nekih 5mm i sada su vibracije prestale.
Jos uvek je rano da potvrdim, jer je operacija odradjena pre 2 dana, ali vec dva jutra nemam problema, videcemo koliko ce trajati.
Majstor sto mi je radio kaze da to stalno radi, jer dosta ljudi se zali na vibracije nakon zamene nosaca.
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
i sad je motor niži za tih 5mm?
-
- Poruka: 272
- Član foruma od: ponedeljak, 3. apr. 2017. u 01:19h
Pa pretpostavljam da jeste...Vidis nije mi palo to na pamet.
Jel ima nekih nus pojava ili negativnih strana ako je stvarno tako?
Jel ima nekih nus pojava ili negativnih strana ako je stvarno tako?
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Nema. Ja radio slicno na 3 fokusa.