Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Čemu služi ovo svetlo? :)

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
dukaorion
Poruka: 99
Član foruma od: subota, 28. mar. 2009. u 18:22h
Kontakt:

Čemu služi ovo svetlo? :)

Poruka od dukaorion » četvrtak, 25. feb. 2010. u 00:48h

Perem ja tako kola i kad od jednom primetih nesto cudno :-| sa upaljeni pozicijama i kad se stisne kocnica samo jedan deo crvenog polja stop svetla svetli...posto je i na drugom faru identicno zapitao sam se cemu sluzi...e ovako malo cu retardirano da objasnim sta me kopka al sta cu :D kao prvo evo slike
Slika
e ovako: kao sto se vidi na slici postoji dakle zuto polje za migavce,desno pored je macije oko :D(kako to glupo zvuci lol ),ispod macijeg oka je svetlo za rikverc...e sad ispod zutog polja za migavce nalazi se iste duzine polje za stop svetlo i poziciju...e a mene interesuje cemu sluzi svetlo koje je u nastavku tog crvenog polja tj.nalazi se tacno ispod svetla za rikverc to malo parcence...primetno je da je plastika drugacijeg izgleda od obicnog stop svetla...sve u svemu sta je to :D...al sam ga objasnio...j*** sam mu kevu vid budale
Moj ford stari nikad se ne kvari
Slika

adnan89
Poruka: 349
Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 01:01h

Re: Čemu služi ovo svetlo? :)

Poruka od adnan89 » četvrtak, 25. feb. 2010. u 00:52h

svjetlo za maglu thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“