Vreteno volana
Moderator: Dragomir
- jaksa
- Poruka: 195
- Član foruma od: nedelja, 18. okt. 2009. u 18:41h
Vreteno volana
Imam luft u vretenu volana u nekoj gumi koja drzi vreteno u osi koja se nalazi na sasiji,nznm kako se to zove i da li ima da se kupi,a i kako se menja???Pozz
DOHC inside!!!
- Scorpio 696
- Poruka: 1371
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Re: Vreteno volana
- jaksa
E to,nznm ni ja kako da ga nazovem,a ima lufta,od cega si napravio???
DOHC inside!!!
- Scorpio 696
Evo usliko sam sta treba skinuti i kako

Potrebno je odsrafiti samo 1 sraf (10,11,12,13 zaboravih dimenzije davno je bilo)
I obeleziti prvobitno stanje (isprekidana linija sl.2)
tu se razdvoji volan od letve.
E sad ima jos razdvajanja nize prema letvi ali to samo ako ti bude falilo prostora za rad.
Sad trebalo bi odkociti/zakociti ostatak volana sa onom polugom za podesavanje visine.
Ostalog se nesecam ali mislim da sam koristio sta sam nasao u radionici,
imam dosta tih gumenih dihtunga i raznih stvari sto je ostalo od vodovodnih radova a dimenzije su priblizne pa sam kombinovao.
Bili kako bilo moras paziti da ostavis malo lufta radi okretanja ali ako uspes da to odradis razlika je i te kako osetna.

Potrebno je odsrafiti samo 1 sraf (10,11,12,13 zaboravih dimenzije davno je bilo)
I obeleziti prvobitno stanje (isprekidana linija sl.2)
tu se razdvoji volan od letve.
E sad ima jos razdvajanja nize prema letvi ali to samo ako ti bude falilo prostora za rad.
Sad trebalo bi odkociti/zakociti ostatak volana sa onom polugom za podesavanje visine.
Ostalog se nesecam ali mislim da sam koristio sta sam nasao u radionici,
imam dosta tih gumenih dihtunga i raznih stvari sto je ostalo od vodovodnih radova a dimenzije su priblizne pa sam kombinovao.
Bili kako bilo moras paziti da ostavis malo lufta radi okretanja ali ako uspes da to odradis razlika je i te kako osetna.
- jaksa
E hvala puno na tako brzom odgovoru i slikama,za vikend cu da vidim to da popravim,jos malo cu da pregledam slike i da nadjem na net-u ako ima nesto za taj deo.pozz
DOHC inside!!!
- Scorpio 696