galaxy 2015
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 1028
- Član foruma od: sreda, 11. nov. 2015. u 20:43h
galaxy 2015
radio sam mali servis na ovom vozilu sa dizel motorom.nemogu da verujem da ima plastican karter i umesto klasicnog cepa za ulje na karteru ima nekakav patent zatvarac dodatno osiguran splentom valjda da ne ispadne
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- mbole
- Poruka: 15003
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: galaxy 2015
A sta je problem sto je plastican?
Karter je u sustini obicna kanta. Dal je plekana il plasticna... kakva je razlika?
Jedini problem moze da bude temperatura, al valjda je neki indzilir izabrao odgovarajucu plastiku.
Karter je u sustini obicna kanta. Dal je plekana il plasticna... kakva je razlika?
Jedini problem moze da bude temperatura, al valjda je neki indzilir izabrao odgovarajucu plastiku.
Djak pesak 

- van
- VIP
- Poruka: 9046
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Када може пластични поклопац вентила , може картер . Беше пололиетилен високе густине је тај који трпи темепературе .То је она пластика што скоро па не може да се завари јер неће да се истопи , а ако се подигне тепература , она само сагори .
-
- Poruka: 850
- Član foruma od: subota, 6. jun 2015. u 17:43h
@totti juceo sam se vozio u takav kao tvoj ali Ds4 boze koja simfonija od auta. Ovaj se sa 160 konja dizel ili 150 cini mi se
Sent from my iPhone using Tapatalk
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ako je 2.0 Hdi, onda mož' biti 163 ks (najverovatnije), 150 ili 180 ks (zadnja dva ako su baš novi).

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Nekad su se silno čudili i plastičnim branicima 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
ovaj galaxi ima jos jedan problem gasi se u voznji. nemislim na vozilo koje sam radio nego generalno je kod svih problem. kad se to dogodi dovoljno je izaci iz vozila i par puta zakljucati i otkljucati daljincem. posle toga se normalno vozi. nedogadja se cesto jednom u 2/3meseca.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
A nekad smo se smejali na priče da će doći vreme kada ćeš i auto morati da restaruješ kao kompjuter 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
galaxy 2015
Da da 163 proverih,kakva udobnost bozeee a potrosnja za nepoverovati.totti piše:Ako je 2.0 Hdi, onda mož' biti 163 ks (najverovatnije), 150 ili 180 ks (zadnja dva ako su baš novi).
Kako sam ja skapirao "DS". je isto sto i "Vignale" luksuz,izuzev toga sto su poseban brend
odvojen brend od citroena.
- mbole
A kako on zna da si izasao, a da nisi otkljucao/zakljucao sedeci unutra?SCORPIO123 piše:ovaj galaxi ima jos jedan problem gasi se u voznji. nemislim na vozilo koje sam radio nego generalno je kod svih problem. kad se to dogodi dovoljno je izaci iz vozila i par puta zakljucati i otkljucati daljincem. posle toga se normalno vozi. nedogadja se cesto jednom u 2/3meseca.
Djak pesak 

-
Kako je to moguce ako mk1 focus ima senzore unutra zar se ne upalili kad bi neko iznutra zakljucao i sedeo. To i galaxy ima valjda ili je bila opcija u opremi
- mbole
ti senzori idu samo sa varijantom fabrickog alarma, a inace reaguju na pokret.
tako da ako sedis miran, nemaju pojma da si unutra
tako da ako sedis miran, nemaju pojma da si unutra
Djak pesak 

-
problem je sto se gasi u voznji bez ikakvog razloga a jos je i automatik. a taj problem i ovlasceni servis jos nije uspeo da resi
- mbole
- kekic91
-
- Poruka: 1019
- Član foruma od: subota, 17. dec. 2016. u 17:09h
Ahahahhaha podseti me na onaj vic,kako bese ide odavno ga nisam cuo.SCORPIO123 piše:ovaj galaxi ima jos jedan problem gasi se u voznji. nemislim na vozilo koje sam radio nego generalno je kod svih problem. kad se to dogodi dovoljno je izaci iz vozila i par puta zakljucati i otkljucati daljincem. posle toga se normalno vozi. nedogadja se cesto jednom u 2/3meseca.
Vozili se mehanicar,elektricar i programer u auto i odjednom auto se ugasi i stane,kaze mehanicar to mora da je do motora nema sta,kaze elektricar to je nesto do struje garant ! Pita programer a sta mislite da izadjemo pa da ponovo udjemo ?

Ako ima senzore pokreta unutra oni se pale posle dvadesetak sekundi i nije toliko osetljiv da ne mozes dugmice mirno da pritiskas na kljucu.