Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

cudan rad motora,focus 1.8tddi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
kuzman1
Poruka: 8
Član foruma od: ponedeljak, 19. nov. 2012. u 12:40h

cudan rad motora,focus 1.8tddi

Poruka od kuzman1 » utorak, 25. dec. 2012. u 13:51h

pozdrav,imam jedan problem od nedavno mi se pojavio cudan zvuk kad dajem gas nesto kao da je auspuh probio a gledao sam nema nigde da posta i kad sam u trecoj na manjim obrtajima i u petoj tu oko 70-80 auto malo pocne da stuca inace vuce ok i potrosnja je ok za ovo doba godine.inace i kad radi na leru hoce malo da stucne da promeni zvuk ali obrtaji su tu na 800 a ovo stucanjese vise manifestuje kad je zagrejan. molim za pomoc jako me nervira.
Ford Focus 1.8TDDI,55kw 75ks

fast priest
Poruka: 28
Član foruma od: utorak, 1. feb. 2011. u 18:19h

Re: cudan rad motora,focus 1.8tddi

Poruka od fast priest » ponedeljak, 31. dec. 2012. u 22:38h

Kod mene stuca samo u leru,tj. ne da stuca vec trokira i to fest. Ponekad kao da radi na dva klipa,kad je zagrejan-redje hladan. Al' nikad se nije ugasio. Na dijagnostici prijavljuje gresku na bos pumpi,oko polozaja rotora il' nekog senzora,zaboravio sam.

Neša
VIP
Poruka: 5056
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: cudan rad motora,focus 1.8tddi

Poruka od Neša » utorak, 1. jan. 2013. u 11:22h

Meni sve to liči da vuče falš vazduh. Pregledaj priključke na filteru goriva,sva creva,prelivna crevca itd.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“