Problem sa Ford Mondeom
Moderator: Dragomir
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Problem sa Ford Mondeom
Dobar je on nego moze dosta da popije a nos mu smeta
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 13
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 19:53h
Ali može da namiriše problem.Dragomir piše:Dobar je on nego moze dosta da popije a nos mu smeta

-
- Poruka: 104
- Član foruma od: četvrtak, 19. jul 2012. u 15:27h
Pozdrav za ekipu. Dosad sam uglavnom citao pa bi sad i da nesto priupitam. Inace sam iz Banja Luke, vlasnik sam Focusa iz 2002. tdci. Autom sam zadovoljan za sad, uzeo sam ga nedavno. Veliki servis sam uradio danas kod ovog majstora sto se spominje u zadnjih nekoliko postova, i na prvu sam zadovoljan i cijenom i uslugom. Na preporuku sam otisao kod njega pa me zanima kakav je on inace majstor, da li se moze kod njega odrzavati auto?
Ljuta mašina - Focus 1,8 Tdci, 85kw 2002.
-
- Poruka: 13
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 19:53h
Ja održavam auto kod "Lubure" i potpuno sam zadovoljan
Poslednja izmena: BojanM, na dan subota, 4. avg. 2012. u 05:39h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju.
Razlog: Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Pravi majstor sa dobrim nosem za kvar
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 104
- Član foruma od: četvrtak, 19. jul 2012. u 15:27h
Znaci da nemam razloga da brinem oko majstora. Inace sam nekoliko dana trazio majstora i kod njega sam otisao na preporuku i za sad su pozitivni utisci. Inace, kaze da mi je auto bas dobar i da je u odlicnom stanju. Jedino treba jos letvu volana reparirati, curi ulje, ali sad trenutno nisam pri parama.
Ljuta mašina - Focus 1,8 Tdci, 85kw 2002.