Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

zamena kvacila

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
shakal_86
Poruka: 437
Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h

zamena kvacila

Poruka od shakal_86 » nedelja, 29. jul 2012. u 14:55h

Juce sam uzeo isti ford mondeo kao i moj isto tddi samo sto ima vise opreme i 2003 je. Pisao sam vex da je jeftin zbog kvacila i da cu mozda da ga uzmem.
Juce sam isao za berlin po njega. Skinuo moje tablicr . I stavio na njega. Kvacilo ponekad blokira i tesko se ubacuje u brzinu. Onda prikocim vise puta i ono se normalizuje. Posle 300 km uopste nemam.problema.moje pitanje je da li moze da bude razlog da nema ulja u menjacu ili je sigurnp druk lager i zamajac otisao? I zna li neko koliko kosta da se to zmeni. Tj koliko naplacuju za ruke. Dragomir mi je rekap da kosta 560 € sa svim delovima. I da samo sa njihovim delovima menjaju. Ja bih to menjao sa mojim pa ako je zamajac u pitanju menjao boh to kod nekog majstora ali sa mojim delovima. Zna li nekp ko to radi u srbiji i koliko kosta?
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“