Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

HE motor 1.8,Mondeo 2001 plin normalna potrosnja?

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
djole016
Poruka: 21
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 05:02h

HE motor 1.8,Mondeo 2001 plin normalna potrosnja?

Poruka od djole016 » sreda, 11. jul 2012. u 14:58h

HE motor 1.8,Mondeo 2001
Uredjaj je Tomaseto I servisiran je zamenjene dve diznice I nastelovan da trosi manje,ali I tada trosi 14-15l plina u gradu
.Jedino sto me zeza je EGER ventil koji po nekada zeza kad stanem na semaforu,ali njega cu ocistiti ali ljudi kazu da ce mi potrosnja pasti za pola litre na dole.Auto vozim ko po jajima sto kazu ne prelazim 2500 obrtaja ali ubija I tako potrosnjom.Na otvorenom potrosnja je 11 litara pa me zanima jel to normalna potrosnja za HE motor od.120-setak konja?
Poslednja izmena: djole016, na dan nedelja, 22. jul 2012. u 23:14h. Ukupno izmenjeno 2 puta.

Grafit
Poruka: 378
Član foruma od: četvrtak, 17. nov. 2011. u 21:02h

Re: Auto mi trosi kao zmaj :-)

Poruka od Grafit » četvrtak, 12. jul 2012. u 07:36h

Ne mjerim nešto mnogo tu potrošnju, no i kod mene je uz uslove stroge gradske vožnje i klima sistema prilično povećana (Duratec HE, 92 kW, benzin). No, sve je to relativno...
Sa druge strane,opet kažem ugrubo, vožnja van grada uzima rapidno manje goriva i solidno manje nego kod tebe plina.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“