Umesto na predstavljanje novog Mondea ja opet zavrsio ovde
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 41
- Član foruma od: ponedeljak, 11. maj 2009. u 13:09h
Umesto na predstavljanje novog Mondea ja opet zavrsio ovde
Kupio sam danas Mondea 2002TDCI 131 ks. Auto je prelep,medjutim Stigao sam do tvrdjave Golubac i resio tu da ga Slikam za Forum.
Krenem ja posle slikanja dalje i primetim da slabo vuce nema overboost i zvizdi ili pisti ko americki kamion.
Malopre sam stigao kuci i primetih da motor zvuci drugcije da je nekako bucniji i cim stisnes pedalu za gas on zvizdi.
Moze mi li neko pomoci i objasniti sta mu je isao kao metak cim taknes pedalu on grize a sad jedva 4 i u 5
Krenem ja posle slikanja dalje i primetim da slabo vuce nema overboost i zvizdi ili pisti ko americki kamion.
Malopre sam stigao kuci i primetih da motor zvuci drugcije da je nekako bucniji i cim stisnes pedalu za gas on zvizdi.
Moze mi li neko pomoci i objasniti sta mu je isao kao metak cim taknes pedalu on grize a sad jedva 4 i u 5
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Umesto na predstavljanje novog Mondea ja opet zavrsio ov
Cuje se sustanje vazduha i nece da puni od 2000 tj slabo vuce?
Ako je to, bez brige, samo je neko crevo puklo. Nisu bas ni jeftina, ali nisu ni preskupa, tako da ako je to u pitanju - lako se menja i nece te puno boleti glava
Ako je to, bez brige, samo je neko crevo puklo. Nisu bas ni jeftina, ali nisu ni preskupa, tako da ako je to u pitanju - lako se menja i nece te puno boleti glava

Fiesta!!
-
nepokazuje nikakvu gresku i ja sam se nadao na neko crevo ali kao da i motor radi neravnomerno zvuci kao neki lager od agregata mislim da je onaj kod Baterije sta god da je
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Javi šta si napravio i da li nekako mogu da ti pomognem.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Izbacio je neko crevo pretpostavljam da je to crevo na turbini relativno nisko iza branika sa vozaceve strane bio kod majstora castio selnu
Auto ide ko Zmaj stvarno ozbiljan Motor 131 ks. Zasto opet Ford
zato sto konkurencija za isto trazi mnogo vise a ni to nije ni blizu, zato sto ljudi sad gledaju ovako
a Auto star 10 g.
Prelep Auto ali jos bolja zajednica, najbolji Mehanicar koji nevoli pare nego Ford-a sta da vam jos kazem. Danas sam imao lep dan
Nije mi nista hahaha, vidimo se na predstavljanje a dao bog i uzivo

zato sto konkurencija za isto trazi mnogo vise a ni to nije ni blizu, zato sto ljudi sad gledaju ovako

Prelep Auto ali jos bolja zajednica, najbolji Mehanicar koji nevoli pare nego Ford-a sta da vam jos kazem. Danas sam imao lep dan

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Predstavljaj masinu sto pre
Cini mi se da si bas lep primerak pazario.

Fiesta!!