Pre mesec-dva skinuo sam zimske, i stavio nove alu felene (kupljene u Fordu) i letnje gume.
Posle odredjenog vremena, poceo sam da osecam vibracije na pedalama i cak volanu. Kao da prelazim preko sitnih izbocina na putu, kao da se tockovi ne uklapaju jedan u drugi (ovo je bas laicki receno, ali takav je osecaj), osetim na kocnici da vibrira, u krivinama takodje, ali samo na brzinama ispod 35-40km i iznad 80km pa do 100km.
Mislio sam da su gume ili felne u pitanju, ali posle 4 razlicita vulkanizera i svih provera i balansiranja felni i guma, zakljucio sam da to nije problem - mada su vibracije u volanu prestale posle 2-3 balansiranja.
Zvao sam servis u Grand M Novi Sad, jer je auto pod garancijom, rekli su da nije nista, a posle mog drugog poziva i insistiranja, zakazali su.
Serviser je provozao auto, i kaze - nista, sve je u redu, malo trese, od puta.
Ali kada sam mu ukazao na par stvari, predocio mi je par problema, mada nevoljno - u pitanju je nesto krstasto koje nosi neke dve letve za tockove ili sta vec (izvinjavam se, ali se zaista ne razumem u delove auta).
Glavni serviser mi je rekao da ga vozim jos 1000km, malo robusnije, pa da dodjem, jer Ford nece da prihvati garanciju na manja ostecenja

Da li neko zna sta moze biti u pitanju, koji je ovo problem, da li je ovo sto mi serviser sugerisao, ali nije smeo da kaze.... ?
Takodje, ima li neko email Ford centrale u Nemackoj? Bio bih zahvalan ako mi posaljete, moze i na PM.
Pozdrav i hvala,
Igor