Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Sta li se desava?

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
DRAGAN KV
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 29. apr. 2012. u 22:14h

Sta li se desava?

Poruka od DRAGAN KV » nedelja, 13. maj 2012. u 22:46h

Bas kao sto je naslov teme, ne znam sta se desava. Radi se o dva problema: prvi je u vezi ventilatora jer mi se cini da se dosta cesto pali. Temperatura na skali ne prelazi polovinu a ipak dosta puta cujem kako ventilator radi. Koliko je to normalno kod fokusa 1.8 tddi i koliko se cesto pali? Rekao bih da se pali i kad nema potrebe. Drugi problem je pri menjanja brzina. Kad pustim kvacilo auto jedno dva puta trzne pa tek tad lepo primi gas. Obicno u manjim brzinama i sto se ostalog tice ide odlicno, po mom misljenju dobro vuce ali posto sam ga ovako navikao, verovatno bi isao bolje kad bi se to sredilo. Mozda dizne, egr, nemam pojma sta. Unapred zahvalan svima koji odgovore. thumbsuph

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Re: Sta li se desava?

Poruka od totti » nedelja, 13. maj 2012. u 23:08h

Jel voziš sa uključenom klimom?
Slika

DRAGAN KV
Poruka: 5
Član foruma od: nedelja, 29. apr. 2012. u 22:14h

Re: Sta li se desava?

Poruka od DRAGAN KV » ponedeljak, 14. maj 2012. u 18:38h

Ne niti mi je ventilacija okrenuta prema soferci. Nekad stanem i cujem kako se gasi ventilator a vozio sam normalno 4 ili 5 na otvorenom putu.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“