Problem s obaranjem sedišta
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: utorak, 8. nov. 2011. u 14:08h
Problem s obaranjem sedišta
Moj auto je Ford fiesta 1.4 TDCI 2007 godište uvezen iz Francuske, troja vrata.
Problem koji imam se sastoji u tome da mi se polomila bravica za obaranje suvozačevog sedišta, dok mi je na vozačevov
sedištu postavljena neka fabrička blokada kako deca ne bi mogla da izlaze na kolovoz.
Pošto i sam imam malo dete i obavezno dečije sedište zbog navedenih problema više nemam nikakav pristup zadnjoj klupi.
Bravicu sam naručio (oko 30 eura) ali bih voleo da znam kako je moguće ukloniti blokadu sa vozačevog sedišta dok ova nova ne stigne.
Čak je i montaža nove bravice problem u Smederevu iako kao postoje dva Fordova servisa.
Dakle kako je moguće skinuti blokadu za obaranje sedišta, i gde bih mogao da montiram novu bravicu u blizini Smedereva a da nisu neki priučeni uradi sam majstori?
Unapred hvala i još jedan pozdrav.
Problem koji imam se sastoji u tome da mi se polomila bravica za obaranje suvozačevog sedišta, dok mi je na vozačevov
sedištu postavljena neka fabrička blokada kako deca ne bi mogla da izlaze na kolovoz.
Pošto i sam imam malo dete i obavezno dečije sedište zbog navedenih problema više nemam nikakav pristup zadnjoj klupi.
Bravicu sam naručio (oko 30 eura) ali bih voleo da znam kako je moguće ukloniti blokadu sa vozačevog sedišta dok ova nova ne stigne.
Čak je i montaža nove bravice problem u Smederevu iako kao postoje dva Fordova servisa.
Dakle kako je moguće skinuti blokadu za obaranje sedišta, i gde bih mogao da montiram novu bravicu u blizini Smedereva a da nisu neki priučeni uradi sam majstori?
Unapred hvala i još jedan pozdrav.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Problem s obaranjem sedišta
Nisam nailazio na takvu blokadu do sada, ali nije ni BGD predaleko od Smedereva, a tamo je već pristojno bolji izbor majstora, ako misliš da je to izvan mogućnosti rešavanja u poznatim servisima u tvom gradu.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
JA nemam problema sa obaranjem sedista, IMAM KRAVAN

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Vidi sa kolegom Matketom u vezi montiranja bravice, on je iz Smedereva
063/323-611
063/323-611

-
Hvala svima na dobrodošlici a posebno totti - ju na najkonstruktivnijem predlogu do sada. . . .obavezno zovem sutra, a opet ni BGD zaista nija daleko tako da. . . .inače na vozačevom sedištu je neka "Child safety" blokada kako bi deca uvek pri izlasku bila upućena na tratoar, tako bar kažu. . . .
-
Nažalost Matke je jedan od servisa koje sam obišao ranije, kao što sam i naveo u prvom postu, i čovek mi je rekao da to do sada nije radio, ili jednostavno nije bio zainteresovan da se zeza, tako da sam s - Matić ford servisom - završio i u buduće. . . snalaziću se negde drugde. Reći ću samo i to da nisam jedini koji ovako razmišlja, ali šta reći sem SD tužna priča.
Ali da ne budem suviše negativan, evo i jedne pohvale i to za Mond auto koji mi je od dana narudžbe četvrtog dana post ekspresom poslao pomenutu bravicu pa mi sada ostaje samo da se snađem oko ugradnje. . .
Mond auto 062 285 285
Ali da ne budem suviše negativan, evo i jedne pohvale i to za Mond auto koji mi je od dana narudžbe četvrtog dana post ekspresom poslao pomenutu bravicu pa mi sada ostaje samo da se snađem oko ugradnje. . .
Mond auto 062 285 285
-
- Poruka: 182
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 22:43h
Mislim da to nije blokada zbog djece nego je to bilo dostavno auto. Kod njih se vozacevo sjediste uglavnom ne podize, a i bijelo je auto tako da...
- matke
- VIP
- Poruka: 308
- Član foruma od: subota, 17. okt. 2009. u 21:45h
naravno red je da se javim povodom ove price.naravno da je ova doticna fijesta bila van,video sam na licu mesta,a namestanje rucice na sedistu koje je vec par nadri majstora zezalo stvarno nije nimalo naivno.naravno sve najbolje u resavanju problema,samo stvarno nemam vremena za ovu zezalicu i pored najbolje namere: thumbsup
-
Sve i da auto jeste bio van jedan od običnih smederevskih automehaničara, ili ako tako već hoćete nadri - majstora mi je za nekih 2 sata
osposobio oba obaranja i to za 1000 dinara. Istina na vozačevom nije bila u pitanju nikakva dečija blokada već raspertlana i umršena sajlica koju sam radio ručno prema uzorku, dok je na suvozačevom samo menjao bravicu. Još jednom hvala svima na uključenju u problematiku.
osposobio oba obaranja i to za 1000 dinara. Istina na vozačevom nije bila u pitanju nikakva dečija blokada već raspertlana i umršena sajlica koju sam radio ručno prema uzorku, dok je na suvozačevom samo menjao bravicu. Još jednom hvala svima na uključenju u problematiku.
- sandra25
- Poruka: 6
- Član foruma od: četvrtak, 23. feb. 2012. u 21:19h
Da li neko zna ko namesta rucice na sedistu, na jednom je pukla a na drugom imam rucicu ali ne moze da se podigne.Bas bi mi znacilo da mi neko kaze gde u Bgd_u mogu to da popravim.Pozdrav
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Kod ovog čike ovde...
http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357
063-8056-422... čika Dragomir
http://www.fordclubserbia.org/forum/mem ... file&u=357
063-8056-422... čika Dragomir

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4