Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ležaj točka za Fokus II, 2005 god

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
lpetar
Poruka: 4
Član foruma od: ponedeljak, 5. mar. 2012. u 17:33h

Ležaj točka za Fokus II, 2005 god

Poruka od lpetar » utorak, 6. mar. 2012. u 09:30h

Pozdrav svima, otišao mi je ležaj prednjeg levog točka na fokusu II, 2005 godište, 2.0 tdci. Koliko sam shvatio, nije jeftino, a menja se zajedno sa glavčinom. Kakve su cene, koga preporučujete...
PS: Ja sam u Novom Sadu

bojcistv
Poruka: 2037
Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h

Re: Ležaj točka za Fokus II, 2005 god

Poruka od bojcistv » utorak, 6. mar. 2012. u 09:57h

Koliko ja vidim ovdje u Banja Luci to kosta 180 KM odnosno oko 90 Evra sto i nije toliko skupo s obzirom da se mijenja sve kompletno sa glavcinom. Proizvodjac je SKF pa probaj potraziti to direktno kod ovlastenog zastupnika SKF-a za Srbiju jer ces vjerovatno dobiti dobru cijenu.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."

lpetar
Poruka: 4
Član foruma od: ponedeljak, 5. mar. 2012. u 17:33h

Re: Ležaj točka za Fokus II, 2005 god

Poruka od lpetar » utorak, 6. mar. 2012. u 11:12h

bojcistv piše:Koliko ja vidim ovdje u Banja Luci to kosta 180 KM odnosno oko 90 Evra sto i nije toliko skupo s obzirom da se mijenja sve kompletno sa glavcinom. Proizvodjac je SKF pa probaj potraziti to direktno kod ovlastenog zastupnika SKF-a za Srbiju jer ces vjerovatno dobiti dobru cijenu.
Zahvaljujem se na odgovoru

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“