Pozdrav svima, otišao mi je ležaj prednjeg levog točka na fokusu II, 2005 godište, 2.0 tdci. Koliko sam shvatio, nije jeftino, a menja se zajedno sa glavčinom. Kakve su cene, koga preporučujete...
PS: Ja sam u Novom Sadu
Ležaj točka za Fokus II, 2005 god
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 5. mar. 2012. u 17:33h
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Re: Ležaj točka za Fokus II, 2005 god
Koliko ja vidim ovdje u Banja Luci to kosta 180 KM odnosno oko 90 Evra sto i nije toliko skupo s obzirom da se mijenja sve kompletno sa glavcinom. Proizvodjac je SKF pa probaj potraziti to direktno kod ovlastenog zastupnika SKF-a za Srbiju jer ces vjerovatno dobiti dobru cijenu.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 5. mar. 2012. u 17:33h
Re: Ležaj točka za Fokus II, 2005 god
Zahvaljujem se na odgovorubojcistv piše:Koliko ja vidim ovdje u Banja Luci to kosta 180 KM odnosno oko 90 Evra sto i nije toliko skupo s obzirom da se mijenja sve kompletno sa glavcinom. Proizvodjac je SKF pa probaj potraziti to direktno kod ovlastenog zastupnika SKF-a za Srbiju jer ces vjerovatno dobiti dobru cijenu.