Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

fokus tdci 2004 problem sa kvacilom

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
MiloSe84
Poruka: 13
Član foruma od: subota, 21. jan. 2012. u 12:37h

fokus tdci 2004 problem sa kvacilom

Poruka od MiloSe84 » četvrtak, 9. feb. 2012. u 11:05h

poslednjih dana mi je pri kretanju teze ubacivao u brzine(prvu i rikverc posebno,u rikverc nisam mogao da ubacim a da pre toga ne prosetam menjac u prvu,drugu...). Posle toga je menjao brzine kao podmazan :) Elem,od jutos nema teorije da udje u bilo koju brzinu. Kvacilo propada skoro do patosa i tek pri kraju hvata... Citao sam nesto ovde pa sam proverio i vlazi papucica kvacila. Kada je ugasen menjac ide po brzinama opusteno. Sad sam provozao mali krug i kao bolje mu je kad se zagreje ali ni blizu kako bi trebalo.Mozda ga j... i ovih prokletih -24.
Pitanje: 1. da li mogu da ga vozim i koliko dugo ovakvog jer nemam proverenog majstora za ford u krugu od 30 km.
2. I da li ovaj kvar moze da resi prosecan ili malo bolji mehanicar jer takvog imam u blizini.

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: fokus tdci 2004 problem sa kvacilom

Poruka od Dragomir » četvrtak, 9. feb. 2012. u 18:31h

Treba da zamenis cilindar u kabini(trebalo bi da moze da ga zameni malo boli majstor) pa dalje da vidis
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“