Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kazu lambda sonda.Ali?

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
miliraki
Poruka: 16
Član foruma od: nedelja, 11. okt. 2009. u 18:14h

Kazu lambda sonda.Ali?

Poruka od miliraki » nedelja, 25. dec. 2011. u 22:22h

Dijagnostikovan mi je problem sa lamda sondom.Juce je kupim i zamenim.Raskacimo akumulator,namontiramo,resetujemo sve i bas je lepo radila.Jutros ja upalim auto i opet sija lamcica Chek engine.Provozao se ja do Loznice i nazad i ono katastrofa.Slabo vuce,stuca,trese se ,ma radi ko traktor.Na auto putu stisnem je malo a lampica pocne da blinka.
Poslednja izmena: miliraki, na dan ponedeljak, 26. dec. 2011. u 14:15h. Ukupno izmenjeno 1 put.

miliraki
Poruka: 16
Član foruma od: nedelja, 11. okt. 2009. u 18:14h

Re: Pomagajte

Poruka od miliraki » ponedeljak, 26. dec. 2011. u 14:08h

Odem danas kod Dragomira,kao poslednja nada.Dva majstora,dva kompjutera rekli lambda sonda.Cim sam upalio auto kaze Dragomir:ma pusti ti sondu tebi auto ne radi kako treba.Prikacio kompjuter,i zakljucio moze biti samo bombina.Zamenio,probali i sve radi savrseno.Auto preporodjen,zivahan i bas lepo vuce.Dobio na kraju fiskalni racun ali nadam se da mi nece trebati.Od sad prvo kod Dragomira pa svi ostali.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“