auspuh sierra
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: utorak, 1. dec. 2009. u 15:19h
auspuh sierra
interesuje me kako da dodjem do novog auspuha(srednji i zadnji lonac) za sierru saphire 1.8 cvh benzinka `89 godiste i koliko kosta !
- nesho
- Poruka: 186
- Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h
Re: auspuh sierra
Pogledaj link ako te interesuju BOSAL auspusi
http://www.tehno-art.rs/tipski_elementi.php
Generalni uvoznik i ima najpovoljnije cene, provereno
Pozdrav
http://www.tehno-art.rs/tipski_elementi.php
Generalni uvoznik i ima najpovoljnije cene, provereno

Pozdrav
- StefanPb
- Poruka: 49
- Član foruma od: subota, 26. dec. 2009. u 22:40h
Ja sam skoro menjao zadnji i srednji lonac stim sto srednji cini mi se nije imao a dosta je skup, neobican je jer se razlikuje od ostalih zbog kardana pa sam uz odredjene modifikazije cevi stavio od golfa.... slicne je velicine. A na zadnji lonac sam stavi roru, dosta je estetski lepse a i zvuk je bolji
- batarihter
- Poruka: 473
- Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h
Potreban mi je savet iskusnih!!!
Potreban mi je zadnji lonac za Sierru 2.0 DOHC hatch '89.E sad,koliko kosta nov i gde najpovoljnije uzeti-ako neko zna,ili ako neko ima na prodaju polovni (ali u solidnom stanju)!Sve ideje su dobrodosle!!! 

Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
- batarihter
Sad cu i ja da se razkukam kao neki ...batarihter piše:Potreban mi je savet iskusnih!!!Potreban mi je zadnji lonac za Sierru 2.0 DOHC hatch '89.E sad,koliko kosta nov i gde najpovoljnije uzeti-ako neko zna,ili ako neko ima na prodaju polovni (ali u solidnom stanju)!Sve ideje su dobrodosle!!!
Iskreno planiram da uzmem nov,pa me zato interesuje sta je najbolje za Sierru,da ne bacam pare bzv,pozkakva glupost al ajde
Dakle ja sam Katarina , Beograd, stara 31 godinu, krva grupa B+, kada skeniram roznjacu, postavicu sliku da se ima za svaki slucaj, visina 175, tezina 61kg, kosa plava, oci braon, vozim ford fijestu i preko ovog foruma sam pokusala da saznam kako se menja sijalica na istom.
Obzirom da se samo jedan ljubazni forumas javio sa zeljom da pomogne a onda je moderat zakljucao temu jer nisam upisala svoje informacije nigde, evo sada tema moze da se otkljuca.
Inace za sve koje interesuje kako se menja sijalica na faru forda fieste 2009 godiste evo upustva (jako lako):
zavuce se ruka iza fara
skine se poklopac (ili kako god da se zove okrugla guma precnika 20cm najvise)
otkaci se zabica sijalice i to je to.
Sve u svemu 2 minuta
Obzirom da sam se na forum registrovala da bih potrazila pomoc, a u medjuvremenu sam se sama snasla (ipak hvala stefan milanovu ) profil moze da se brise, tako da dragi administratori i moderatori idemo na delete (samo pre toga prekopirajte upustvo za zamenu sijalice, mozda nekome pomogne da ustedi 1500 dinara za majstora )

Ford Sierra 2.0i DOHC
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Pa najbolje je da uzmes nov kako i sam rece, nemoj badava da se cimas sa polovnim otpadom koji ce ti pride naplatiti bar 60% cene novog.
Gde kako i koliko ne znam ali u svakom slucaju nabavi nov koji nemoze biti skuplji od 50ak evra...
pozz
Gde kako i koliko ne znam ali u svakom slucaju nabavi nov koji nemoze biti skuplji od 50ak evra...
pozz
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ja sam u gazeli komerc platio Imasaf zadnji lonac za Sierru sa nekim tada aktuelnim popustom za 3800 din.
Lokalne auspuhdžije su mi tražile 4500 din za domaću radinost koja nema cev iza lonca a ta cevka košta dodatnih 1200 din... u najmanju ruku bezobrazluk s'obzirom da uz imasaf lonac dobijaš i cev iza lonca.
Lokalne auspuhdžije su mi tražile 4500 din za domaću radinost koja nema cev iza lonca a ta cevka košta dodatnih 1200 din... u najmanju ruku bezobrazluk s'obzirom da uz imasaf lonac dobijaš i cev iza lonca.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Postoji rešenje i na duži životni vek (vremenski period) od novog Bosala i mnogih drugih brendova, a zove se "Vlajković" . Čovek je najkraće rečeno, ne nadjebiv, kada je izduvni sistem u pitanju. Kvalitet možeš i sam izabrati, što će naravno uticati i na cenu...

- batarihter
To sam i cekao!!!
HVALA momci,cim ga ugradim,pohvalicu se!!!
Pozdrav 

Ford Sierra 2.0i DOHC