Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

nenormalno visoka potrosnje ulja

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Neša
VIP
Poruka: 5053
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: nenormalno visoka potrosnje ulja

Poruka od Neša » utorak, 27. sep. 2011. u 19:14h

Dobro bi bilo da se javi @Mickey038 da kaze kakva je situacija sa servisom u Nisu Ford company,veliki je servis,rade samo fordove,imaju radnju originalnih i zamenskih delova i otpad. Ako ne mozes kod Dragomira zbog daljine i posla,mozda je ovo jedno od resenja.
Ako si skoro radio veliki servis,nije potrebno da ponovo menjas kaiseve i spanere
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

edge1971
Poruka: 12
Član foruma od: sreda, 16. feb. 2011. u 22:34h

Poruka od edge1971 » sreda, 28. sep. 2011. u 13:19h

Kao prvo meni savest ne dozvoljava da auto prodam u ovakvom stanju tj. "uvalim" nekome uz aditiv i ostalo. Ako bih ga prodavao to bi bilo uz objasnjenje sta se desava i u cemu je problem,sto naravno umnogome smanjuje cenu auta.
Sto znaci da cu morati da stekam bar do 1000e,dogovorim se sa majstor Dragomirom o terminu,dovezem auto u BG da to sredi i onda imam siguran auto.

popovicvl
Poruka: 5660
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » sreda, 28. sep. 2011. u 13:51h

Pre par meseci pred mojim ocima je prodat 1.25ZETEC sa agregatima, papirima i garancijom. Cena 500 E.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“