Moj je fabricki predvidjen za obican bezolovni od 91 oktana

tih,ekonomican,brz,izdrzljiv,ekoloski

Mislim da smo decku dali odgovor,ne moze motor od rsturbo da radi kako treba bez turbine
Moderator: Dragomir
Kladi se ti sa majstorom u 100 marke da može da upali i sa nižom, a mi ćemo da ti doteramo auto.ivan983rs piše:a majstor mi kaze da sa 5 vec ne moze da upali
Van piše: ...за све те буђаве фордове
A sta bi i hteo za te novce?ivan983rs piše:onda sam uradio prvu soluciju...karike dihtunzi gumice glava i sve sto ide jel i to je to..... znaci pali na benzin i na plin lepo radi ....prvom me zakuca za sediste...al samo do 4 hiljade obrata a od 4 hiljade obrtaj do 5000 obrtaja to je strasno kao da ce da prsne uji bruji....raspada se......
Nema tu šta više da se priča.ivan983rs piše:Ma ja bi ovo prodao....nemam pare da ga vratim u standard sa turbinom.....i samo jedem govna....ocu od siljka da napraim budzu.....ali posto o ceni glupo pricati.....onda cu da nastavim da jedem govna...
Auto će ti vredeti za prodaju ako uspeš da ga vratiš na originalno stanje. Bez toga, šta god uradio puko si. Razmisli, ko bi ti dao više od 400-500€ za ko-zna-kako budžen auto (a na koji si upravo potrošio min. 300-400 evra da ubudžiš neki motor koji nije njegov!).ivan983rs piše:i ja bi voleo da ga sredim...ali sada mi za to treba samo turbina hladnjak kuler senzori.sva creva ......a neznam koliko to kosta i ima li da se nadje......znam da je gola turbina oko 100 eura bar su meni toliko trazili.