rs 2000 menjac
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 53
- Član foruma od: nedelja, 14. nov. 2010. u 20:51h
rs 2000 menjac
cao svima jako dugo nisam imao problema sa mojim rs-om i onda mi se pokvari menjac ali ispostavilo se nista strasno(poluga u menjacu na salt hebli ili kako se vec zove,jedan osiguravajuci sraf je bio precvikan)menjac sam skinuo izvadio polomljen sraf i stavio drugi vratio menjac nazad ali sada nesto nije u redu sa sajlom kao da je uvek stisnuto kvacilo nekako mi je sada sajla kratka kada skinem sajlu sa poluge tek onda odvoji odnosno bude u brzini posto je samostelujuca sajla da li sam negde pogresio pri skidanju i da li sam je mozda trebao obeleziti inace menjac je sada ok,samo nemogu da ga koristim
- matke
- VIP
- Poruka: 308
- Član foruma od: subota, 17. okt. 2009. u 21:45h
Re: rs 2000 menjac
najverovatnije imas banalan problem.kvacilo jeste samostelujuce ali se kod skidanja samo naspanuje tako da ti je sada kratka sajla.probaj kada ti je sve nakaceno da podignes papucicu kvacila uvis-ka volanu,trebalo bi da se raspanuje i da dobijes normalnu pedalu 

-
- Poruka: 53
- Član foruma od: nedelja, 14. nov. 2010. u 20:51h
Re: rs 2000 menjac
e toga se nisam setio mozda nisam ni buzir dobro postavio na sasiju bilo kako bilo sutra bi trebao da pokusam opet,hvala ti pokusacu da sutra vidim sta je u pitanju...