Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Podrhtavanje motora na leru mondeo 2.0 tddi 2002.god

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
nele.85
Poruka: 19
Član foruma od: petak, 20. nov. 2009. u 18:19h

Podrhtavanje motora na leru mondeo 2.0 tddi 2002.god

Poruka od nele.85 » nedelja, 11. sep. 2011. u 15:20h

Molim vas za pomoc, imam mondeo 2002. god. 2.0 tddi i kada je auto na leru osecam blage podrhtaje motora ali nisu konstantni vec s vremena na vreme u razmaku od 20 sekundi, ne znam u cemu bi mogao biti problem! Takodje se oseca trzaj tj paljenje turbine pri malim brzinama i obrtajima kada ga vozim po gradu ali ne uvek, ne znam da li je to normalno, imam vw pasat tdi i kod njega bukvalno ne primetim kada upali turbinu. Koristio bi mi svaki savet i misljenje posto ne poznajem toliko fordove motore uglavnom sam vozio vw!
Mondeo 2.0 TDDI

Ratibor
Poruka: 236
Član foruma od: petak, 29. jul 2011. u 12:30h

Re: Podrhtavanje motora na leru mondeo 2.0 tddi 2002.god

Poruka od Ratibor » nedelja, 11. sep. 2011. u 18:14h

Proveri nosace motora za pocetak.. meni je jedan prso na pola i tresao mi se motor u leru i to ne uvek nego kako mu dodje.
Moj ford stari nikad se ne kvari

nele.85
Poruka: 19
Član foruma od: petak, 20. nov. 2009. u 18:19h

Re: Podrhtavanje motora na leru mondeo 2.0 tddi 2002.god

Poruka od nele.85 » nedelja, 11. sep. 2011. u 21:41h

Proverio sam nosace i oni su ok......ali resio sam problem, kada sam zamenio ulje, filter za ulje, filter za gorivo i vazduh prestao je da podrhtava, najverovatnije je to bio problem posto sada radi kao sat.....a da, zaboravio sam, crevo koje ide od turbine do filtera za vazduh je bilo naprslo pa sam stavio novo, moguce da je podrhtavao i zbog toga!
Mondeo 2.0 TDDI

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“