Ford Fiesta 2
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 364
- Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h
Ford Fiesta 2
Problem do sada neresiv sa fiestom! KOnstantno pocinje da trza pri ubrzanju,ali samo kad je auto vruc! Ujutro kad je hladan to se ne desava! Promijenjena dizna na karb,bobina,svijecice,kablovi,razvodna kapa,rotor,fakticki sve! Pritisak pumpe je oko 4 bara! Covjek me zamolio da ovdje upitam sta bi moglo da bude,jer je vozio kod nekoliko majstora,a kvar nije otklonjen! I da,trzanje je najslicnije kao kad na trenutak ostane bez goriva,znaci zagusi ga na tren i tako stalno! Motor je benzin,ne znam koji tacno!
Endura DE
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Ford Fiesta 2
Moraš nam reći koji je motor u pitanju i koje ubrizgavanje ?
Pošto od Fieste mk2 ima samo jedna jedina verzija sa elektronskim ubrizgavanjem koja ima el.pumpu za gorivo.
Ako je u pitanju 1.4 cvh sa CFI ubrizgavanjem... verovatno je crkao termodavač.
Da li smrdi gorivo kad se auto ugreje ?
Pošto od Fieste mk2 ima samo jedna jedina verzija sa elektronskim ubrizgavanjem koja ima el.pumpu za gorivo.
Ako je u pitanju 1.4 cvh sa CFI ubrizgavanjem... verovatno je crkao termodavač.
Da li smrdi gorivo kad se auto ugreje ?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 364
- Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h
1.4 jeste,e sad koje ubrizgavanje ne znam napamet,znam da ima pumpu u rezervoaru! Ne znam da li smrdi gorivo,mislim da ne!
Endura DE
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
singlepoint je ubrizgavanje... koji raritet u fiesti mk2 
Elem... treba obratiti pažnju da li smrdi gorivo onako ozbiljno iz auspuha i da li baca crni dim kad se zaturira u mestu... naravno kad se ugreje auto.
Ako ima takve simptome... onda je termodavač gecrkt i kad se auto ugreje njemu sauh i dalje radi tj previše naliva gorivom i jadničak ne može lepo da radi.

Elem... treba obratiti pažnju da li smrdi gorivo onako ozbiljno iz auspuha i da li baca crni dim kad se zaturira u mestu... naravno kad se ugreje auto.
Ako ima takve simptome... onda je termodavač gecrkt i kad se auto ugreje njemu sauh i dalje radi tj previše naliva gorivom i jadničak ne može lepo da radi.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!