problem sa paljenjem focus.Iz cista mira...
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: nedelja, 3. jul 2011. u 22:50h
problem sa paljenjem focus.Iz cista mira...
Ford focus tddi 2001.Kada ga palim ujutru moram da verglam malo duze da bi upalio a uspem da upalim tek drugi,treci put kada pokusam da ga upalim. Do juce je radio perfektno,nznm od kud to odjednom. Sutra cu kod majstora da pogledam sta je ali bih bio zahvalan da mi date i vase misljenje. Mozda grejac,pusta vazduh pa ne moze da povuce gorivo ili nesto trece,cetvrto?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: problem sa paljenjem focus.Iz cista mira...
prvo prelivna creva pogledaj(zameni)
drugo filter goriva
drugo filter goriva
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
Zamenio sam skoro filtere ali pogledacu. Kad ga palim u malom razmaku (oko sat,dva) pali odlicno ali kad odstoji ima problem...pregledacu prelivna creva...vrlo moguce da je nesto sa tim,javljam sve...hvala 

-
- Poruka: 364
- Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h
je li moguce da auto slabo pali,ako je crijevo od povrata delimicno/skroz zastopano!?
Endura DE
-
Ne znam...ali meni je isti problem kao kod ovog decka http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... =38&t=6085 cak je i isti model i isto godiste focusa. Filter goriva sam zamenio pre nedelju dana ali cu da vidim ta prelivna creva,moguce da je do njih. Imam osecaj da mi malo trza u voznji pri vecim obrtajima,sigurno da je nesto do dovoda 
i da dodam...meni ne izlazi nikakav dim...
Edit by Markedjani: Kad već tako dodaješ u kratkom vremenskom roku koristi opciju uredi a ne da pišeš post za postom. Sad sam ti ja spojio postove... da znaš za ubuduće

i da dodam...meni ne izlazi nikakav dim...
Edit by Markedjani: Kad već tako dodaješ u kratkom vremenskom roku koristi opciju uredi a ne da pišeš post za postom. Sad sam ti ja spojio postove... da znaš za ubuduće
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Koji si filter stavio(proizvodjac)
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
Ne znam...videcu sutra,sve je bilo u sklopu malog servisa. Inace,tri dana su pokusavali otkriti kvar,ugradili su neko nepovratno crevo jer je kako kazu moguce da pumpa vraca gorivo. Kada ga stave na dijagnostiku on ne pokazuje nista. Broj gresaka 0. I tako uvek. Popizdecu. Rekli su da bi trebali da su resili stvar,palio je dva dana bez problema,juce otisao do Loznice i nazad (oko 220km) nikakve probleme mi nije pravio.Jutros takodje upalio na pola kljuca (presao danas nekih 100km) i vratio se kuci posle posla,pauziraao sat vremena i kad sam posao u teretanu,opet nije hteo da upali,vergla i jedva prebaci da upali,jedva,ali upali. U teretani nekih sat,malo vise,izadjem,sednem u njega i upali bez problema Popizdeo sam majke mi i sa autom i sa majstorima.
jednostavno,moj mezimac pali kada on to zeli.

-
Ne mogu da uspem da izvucem da bih video proizvodjaca filtera. Ali od mog poslednjeg postovanja pali odlicno...imao je razmake paljenja i po 12h i palio je na pola kljuca. Ne shvatam...pali kad hoce......vrlo je verovatno da bih mozda i dosao u pinosavu ako bude nastavio tako da mi secka. Jer ocigledno ovde niko ne ume da otkrije uzrok toga sto on pali kada zeli