Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

sitnice

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
dimges
Poruka: 636
Član foruma od: subota, 22. maj 2010. u 10:50h

sitnice

Poruka od dimges » utorak, 5. apr. 2011. u 17:50h

počelo da me nervira onaj crveni plastični dugmetič na reketu za 4 svetla, verojatno je oštećen pa ispada ako se ne pazi... pitam ja u radnjama, to ne ide oposebo bez Reketa !!,, pitam u Fordu, može da se naruči samo taj crveni dugmić ali 15 eura. Pitanje mi je dali se samo taj crveni dugnetič oštećuje, ili mošda i nešto unutra. Toliko para nedam, načiću iz otpada ili iz Soluna. A sramota je da je to skupo, mislim da isti dugmić ide na nekoliko tipova vozila..
.. ima i drugih sličnih stvari...

ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

Re: sitnice

Poruka od ace1 » utorak, 5. apr. 2011. u 20:57h

jos kad bi rekao za koji auto da ne trazimo u tvojim postovima,za koji ford trazis dugme????
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

dimges

Poruka od dimges » utorak, 5. apr. 2011. u 21:47h

fiesta IV 1996, a mislim da je isto dugme na svim autima iz tih godina 1995-2002.. a nemoj da mi trazis, nisam u Bgd vec u Skopju, naci cu na otpadu ili kad budem isao u Solun, nije hitno, imam samo je malo razbijeno pa ispada... cisto sam napisao da ukazem na pogresan odnos uvoznika, nije tako samo kod starijih auta, i za nove aute je isto..

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » sreda, 6. apr. 2011. u 00:00h

Ma stavi kap silikona na odgovarajuće mesto i neće ti više ispadati, a kad budeš morao da je skidaš zbog nečega nećeš mnogo da se mučiš :)
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

dimges

Poruka od dimges » subota, 2. jul 2011. u 00:07h

juce sam kupovao amortizer za fiestu, a ovaj mi uvali od Ka, kaze isti su... vraga isti, navoj na sipki je duzi kod fieste a i diametar cevi je na kraju malo manji, pa mu vracao natrag. Bio je gazda, vratio mi pare i izvinjavao mi se. usput sam kupio onaj mali zmigavac na krilu, pa pitam gazdu jel ima mozda crveno dugme za 4 svetla... Odmah mi donese jedno, verovatno izvadio s neke table, a nije hteo da mi naplati ni za pivo. Dugme ima 2 rupice na kraju, koje znaju da se raskinu. Znaci defekt je samo u crvenom plasticnom.dugmetu koje ne vrijedi ni 0.5 eur, ali ovlasceni servis, ( a i prodavnice fordovih delova) NECE to da prodaje, mora ceo sklop da kupis... a mislim ovo ide na puno fordova... :mad: Slika

a mozda bi mogle i nove rupice da se urade , ali sad ga imam , sutra cu da ga namestam.,.

dimges

Poruka od dimges » nedelja, 3. jul 2011. u 23:11h

ništa od ovoga, nije mi dao isti tip, iako su na izgled isti, dugmići su različiti.. Nije mi shvatljivo kako se Regularno menja sijalica , vjerojatni treba celi dio izvaditi... I nemože nikakav silikon, crveni dugmić ide gore dole...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“