Ford Ka, trap ili glavčina
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: sreda, 1. jun 2011. u 22:42h
Ford Ka, trap ili glavčina
Na mom Fordu KA (1998 1.3), koji sam kupio pre godinu dana, ubrzo sam primetio kako se zadnji trap malo "ljulja". Naravno, auto je udaran i to sam znao. Prvo sto su mi rekli je da zamenim zadnje amortizere i šolje koji su ruku na srce bili katastrofa. Međutim ljuškanje se nastavilo, pa su majstori na kraju ustanovili da je zadnji levi točak malo kriv što su mi ubrzo i na centriranju trapa potvrdili. "Trapadžija" mi je rekao vozi nije strašno, međutim mene nervira izuzetno. Opcija koje su mi majstori ponudili je da zamenim glavčinu koja je možda iskrivljena, pa da se vidi, ili da montiram drugi trap. Da li postoji neka opcija kako bi se ustanovilo tačno šta je, i ako je trap da li postoji mogućnost da se nekako ispravi? Da kupujem ceo trap, malo mi je velika investicija, a sa druge strane da menjam glavčinu i da se ispostavi da nije to je opet bezveze. Hvala unapred na savetima!
- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
Re: Ford Ka, trap ili glavčina
ako je od udarca ceo trap pomeren, najbolje resenje po meni, zameniti ga drugim...tesko da ce ispravljanje dati neke dobre rezultate
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: sreda, 1. jun 2011. u 22:42h
Re: Ford Ka, trap ili glavčina
Toga se i plasim pravo da ti kazem. Polovan kosta sa ugradnjom oko 200e, a garncije da je i on felerican u principu nema...Hvala na odgovoru.