Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

problem posle generalne

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
goranjerkovic
Poruka: 1
Član foruma od: sreda, 1. jun 2011. u 21:01h

problem posle generalne

Poruka od goranjerkovic » sreda, 1. jun 2011. u 21:27h

Uradio sam generalnu na sieri 1.8 i sad se cuju hidro podizaci i dimi jel moze neko da mi objasni zbog cega se to desava

stefan milanov
Poruka: 798
Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h

Re: problem posle generalne

Poruka od stefan milanov » četvrtak, 2. jun 2011. u 12:57h

ulje..?dima moze biti jedino dok upali prvi put nakon generalke pa dok sagori ulje kojim su podmazivani delovi prilikom sklapanja. posle toga ne bi trebalo..proveriti kako je uzubljena bosh pumpa, mozda je potrebna mala korekcija
Poslednja izmena: stefan milanov, na dan četvrtak, 2. jun 2011. u 16:03h. Ukupno izmenjeno 1 put.

sierra 20i
Poruka: 439
Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h

Re: problem posle generalne

Poruka od sierra 20i » četvrtak, 2. jun 2011. u 13:32h

ako je pregusto ulje hoce da se cuju hidropodizaci,znam iz licnog iskustva,pogotovo na hladan motor...E,ali nesme da dimi ili da daje neke simptome da trosi ulje,pogotovo ne odmah posle generalne...nesto je tu zeznuto...Ja sipam valvolin polusintetiku,neznam sad napamet gradaciju,ali motor se uopste necuje niti podizaci...tako da prvo povedi racuna o ulju,a dalje je pitanje kvaliteta obrade glave

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“