Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Zupcasti kais

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

francez27
Poruka: 60
Član foruma od: nedelja, 25. jul 2010. u 15:32h

Re: Zupcasti kais

Poruka od francez27 » utorak, 31. maj 2011. u 00:17h

Ja imam isti ili slican problem, verovatno se mogli da vidite moju temu. Danas sam napokon oterao auto kod da kazem dobrog majstora koji zna sta radi. Na autu skinut termostat jos ranije zbog sumnje da je zapekao i da ne otvara. Krenuli smo redom i proverili ventilatore koji rade oni mogu da se provere putem diagnostike i kada se upali klima trebao bi da se upali i ventilator, na diagnostici se prva brzina pali na 120 stepeni ? sutra stavljamo termostat da ozracimo sistem i da vidimo kako ce da se ponasa inace auto bez termostata ne prijavljuje znake pregrevanja dok sa termostatom da. Poz

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » utorak, 31. maj 2011. u 07:35h

sve sam to prosao.Uporedi temperaturu koju prikazuje dijagnostiku i stvarnu temperaturu motora koju meris
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

deketa
Poruka: 273
Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h

Poruka od deketa » utorak, 31. maj 2011. u 10:13h

Nevredi,pokusao sam sam da skinem termosenzor i da ga proverim al kod mene ima toliko raznih zica,creva i slicnih stvari-dobrim delom zbog plinske instalacije,tako da prvi slobodan idem kod profesionalca.Inace stvar koja me posebno cudi je sto cas normalno radi cas voda kljuca,pokusao sam da utvrdim neki sablon ponasanja sistema al neide,prodjem nekad gradsku guzvu i nema problema,pre neki dan predjemo bukvalno 500 m.i pocne da luduje.

Dragomire imas li senzor il da ga trazim u radnjama?

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » utorak, 31. maj 2011. u 12:04h

Nemam
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

deketa
Poruka: 273
Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h

Poruka od deketa » utorak, 31. maj 2011. u 23:56h

Ako ti nemas neki deo onda GARANTOVANO nema zivota ni na Marsu,dzaba NASA baca pare! hahahaha

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“