Zupcasti kais
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 60
- Član foruma od: nedelja, 25. jul 2010. u 15:32h
Re: Zupcasti kais
Ja imam isti ili slican problem, verovatno se mogli da vidite moju temu. Danas sam napokon oterao auto kod da kazem dobrog majstora koji zna sta radi. Na autu skinut termostat jos ranije zbog sumnje da je zapekao i da ne otvara. Krenuli smo redom i proverili ventilatore koji rade oni mogu da se provere putem diagnostike i kada se upali klima trebao bi da se upali i ventilator, na diagnostici se prva brzina pali na 120 stepeni ? sutra stavljamo termostat da ozracimo sistem i da vidimo kako ce da se ponasa inace auto bez termostata ne prijavljuje znake pregrevanja dok sa termostatom da. Poz
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
sve sam to prosao.Uporedi temperaturu koju prikazuje dijagnostiku i stvarnu temperaturu motora koju meris
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Nevredi,pokusao sam sam da skinem termosenzor i da ga proverim al kod mene ima toliko raznih zica,creva i slicnih stvari-dobrim delom zbog plinske instalacije,tako da prvi slobodan idem kod profesionalca.Inace stvar koja me posebno cudi je sto cas normalno radi cas voda kljuca,pokusao sam da utvrdim neki sablon ponasanja sistema al neide,prodjem nekad gradsku guzvu i nema problema,pre neki dan predjemo bukvalno 500 m.i pocne da luduje.
Dragomire imas li senzor il da ga trazim u radnjama?
Dragomire imas li senzor il da ga trazim u radnjama?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- deketa
- Poruka: 273
- Član foruma od: utorak, 30. jun 2009. u 14:20h
Ako ti nemas neki deo onda GARANTOVANO nema zivota ni na Marsu,dzaba NASA baca pare!