nece da povuce
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 364
- Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h
nece da povuce
problem je sledeci.Kad krecem 1. brzinom,npr na raskrsnici,i auto je vec krenu,i ja bi sad trebalo da malo brze prodjem,a on nista,stisnem gas on stoji u mjestu! Cim ta da kazem "rupa" prodje auto vuce kao lud! Isto tako ako polako prvom krenem uz stranu,moram ga drzati na kvacilu i gas do pola,inace se ugasi! Sta bi moglo da bude!? U ostalim brzinama se normalno ponasa i vuce kao lud! 1.8 TD MOndeo
Endura DE
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: nece da povuce
TPS senzor,Step motor,aktulator??????????
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
prije mi je bilo tako i ja sam zavrtao onaj serafic na boshpumpi na onoj poluzi sto se gasi auto sa njom i malo dotegao sajlu od gasa i bilo je dobro jedno 2 dana,i pocelo opet! A TPS dosao na novoj pumpi nisam ni kopcao na komp da vidim valja li! A gdje je njemu spet motor i za sta sluzi taj aktulator(kontam da je to nesto za ugao paljenja ili sl.)?
Endura DE
-
F5
Desava se jos(ako moze pomoci) da sporo vraca na ler gas,znaci kad idem pa stanem,vraca nekih 5-6 sec. a nekad i ostane ler gas na 1100-1200 obrtaja
Desava se jos(ako moze pomoci) da sporo vraca na ler gas,znaci kad idem pa stanem,vraca nekih 5-6 sec. a nekad i ostane ler gas na 1100-1200 obrtaja
Endura DE