Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

nece da povuce

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
riddick
Poruka: 364
Član foruma od: utorak, 30. mar. 2010. u 19:33h

nece da povuce

Poruka od riddick » sreda, 25. maj 2011. u 11:39h

problem je sledeci.Kad krecem 1. brzinom,npr na raskrsnici,i auto je vec krenu,i ja bi sad trebalo da malo brze prodjem,a on nista,stisnem gas on stoji u mjestu! Cim ta da kazem "rupa" prodje auto vuce kao lud! Isto tako ako polako prvom krenem uz stranu,moram ga drzati na kvacilu i gas do pola,inace se ugasi! Sta bi moglo da bude!? U ostalim brzinama se normalno ponasa i vuce kao lud! 1.8 TD MOndeo
Endura DE

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: nece da povuce

Poruka od Dragomir » sreda, 25. maj 2011. u 17:06h

TPS senzor,Step motor,aktulator??????????
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

riddick

Poruka od riddick » sreda, 25. maj 2011. u 19:41h

prije mi je bilo tako i ja sam zavrtao onaj serafic na boshpumpi na onoj poluzi sto se gasi auto sa njom i malo dotegao sajlu od gasa i bilo je dobro jedno 2 dana,i pocelo opet! A TPS dosao na novoj pumpi nisam ni kopcao na komp da vidim valja li! A gdje je njemu spet motor i za sta sluzi taj aktulator(kontam da je to nesto za ugao paljenja ili sl.)?
Endura DE

riddick

Poruka od riddick » četvrtak, 26. maj 2011. u 20:37h

F5
Desava se jos(ako moze pomoci) da sporo vraca na ler gas,znaci kad idem pa stanem,vraca nekih 5-6 sec. a nekad i ostane ler gas na 1100-1200 obrtaja
Endura DE

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“